Galéria

A Bridgerton sorozatok legkevésbé és legjobban összeillő párjai

Forrás:

A legkevésbé összeillő pár sokak szerint egyértelműen Colin és Marina, hiszen nem működhet jól egy kapcsolat, ha már az elején hatalmas titkot őriz az egyik. Nevezetesen azt, hogy mástól várandós…


Forrás:

Bár Prudence és Jack sem túl jó páros, azért nem ők lettek a legkevésbé összeillők, mert van bennük pár közös tulajdonság. Mindketten manipulatívak, addig játsszák meg magukat, míg meg nem kapják, amit akarnak.


Forrás:

Anthony és Siena tökéletesek voltak egymásnak, amikor a kapcsolatuk kezdődött. A nő a pénzt, a férfi a vonzó testet látta a másikban. Egy ponton azonban Anthony elhitte, Siena lehet még előkelő hölgy, amiről a lány pontosan tudta, hogy nem igaz.


Forrás:

Sajnos a különböző társadalmi rétegekből való származás extra fontos ebben a világban, így Eloise és Theo kapcsolata nem működhetett, hiszen a lány soha nem akart közemberként élni, miközben mindenhonnan megvető pillantásokat kap.


Forrás:

Benedict és Genevieve a legegészségesebb a Bridgerton három olyan párja közül, akik a különböző származásból fakadó problémákkal küzdenek. Csak mókázni szeretnének, élvezik egymás társaságát, tudják, meddig mehetnek el.


Forrás:

Papíron a szépséges, kedves és előkelő Daphne pontosan az, akit Frederick herceg keres, tökéletesen összeillettek volna, ha nem éppen emiatt derül ki, a lány már mást szeret…


Forrás:

Lord és Lady Featherington szinte minden szögből ellentétesek egymással, mégis van valami, ami miatt nagyon összeillenek. Azt a pénzt, amit a nő kicsal, a férje elveszíti.


Forrás:

Egy egészséges és jól működő párkapcsolatban alapvető az őszinteség a másikkal, valamint a másik bátorítása és támogatása. Mondrich-ék éppen ilyenek, segítenek, hogy valóra váljon a másik minden álma.


Forrás:

Mielőtt rátérnénk a legjobb három párra, érdemes megemlíteni, hogy Violet és Edmund Bridgerton a show egyik legjobb párosa, bár igazából egyetlen jelenetet leszámítva sosem láthatunk őket együtt. Edmund egy visszaemlékezésben látható a 2. évad 3. epizódjában, de érezhető egymás iránti szeretetük abból, ahogyan Violet számos alkalommal beszél róla.


Forrás:

Talán a legszomorúbb szerelem Sarolta királyné és III. György király története. A királyné egy „party girl”, de minden alkalommal megszakad a szíve, amikor ránéz arra a férfira, aki lehetővé tette, hogy ilyen élete legyen. 1760-ban ők voltak a szuperpáros, a század Bennifer-je.


Forrás:

A Bridgerton család első évadának rajongói most biztosan teljesen kiborultak, de a többség szerint nem Daphne és Simon a legösszeillőbb pár, bár kétségtelenül közel állnak hozzá. A férfi tapasztalt, szeretett már mást, a fiatal nő nem, sokat kell kommunikálniuk, hogy működjön a dolog.


Forrás:

Bizonyos értelemben Anthony és Kate egy és ugyanazon személy két külön testben. Mindketten egy kicsit beképzeltek, jófejek, makacsak, szeretnek mártírkodni, ha a családjukról van szó. Van egy húz meg, ereszd meg állapot a kapcsolatukban, imádnak versengeni egymással, ám mindezek ellenére a harmadik epizód pillanata, amikor Kate a szívére teszi Anthony kezét, hogy megnyugtassa őt a méhcsípés miatti pánikban, egyszerűen gyönyörű volt, kapcsolatuk beteljesülésére pedig csak egy szó van: TÖKÉLETES!