Galéria

Híres magyar emberek, akiknek a mai napig sokan nem tudják a valódi nevét

Forrás: A tavalyi JOY SMA TikTok kategóriájának győztese igazi vadóc rappernő, aki nemcsak a zenéjével, de a megjelenésével is igencsak kivívta a közönség elismerését. Egyébként Laskai Lili néven született.
Forrás: 2004 óta működő, többszörös Fonogram díjas magyar hiphopformációt eredetileg szólóban kezdte a banda rappere. A zenész egyébként a mindennapokat sem tucat néven éli, ugyanis Marsalkó Dávidnak hívják.
Forrás: A Follow the Flow jóképű rappere alapvetően kicsit sem furcsa, ő valamiért mégis azt találta a legjobb művésznévnek. A valóéletben a dalszövegíróként is elismert zenészt Molnár Csabának hívják. Keresztnevét egyébként a Cséből mindenki ki tudta következtetni.
Forrás: Napjaink egyik legnépszerűbb, teltházas koncerteket adó zenésze, nem más, mint a  különleges és egzotikus művésznéven ismert Azahriah. A zenész először a Paul Street YouTube-csatorna Rejtélyek nyomdokában című sorozatával vált ismertté, amelyben elsősorban ijesztő, rejtélyes témákról készített videókat. Igazi neve Baukó Attila.
Forrás: Fonogram díjas magyar rapper, zeneszerző, dalszövegíró, aki nem mellesleg mindenki imád. Ezt többek között zseniális zenéjének és dalszövegeinek köszönheti. Valódi neve Schwarcz Ádám.
Forrás: A Rakpart című slágerrel is elképesztő sikereket bezsebelt Wellhello duó egyik tagjaként lett országszerte ismert. Ma már pedig férj és apuka. A valódi neve Csöndör László.
Forrás: A Wellhello másik oszlopos tagja, Fluor Tomi 10 éve a lányok kedvence. Ma már nem egyszerűen zenész, hanem média személyiség is, aki az életben Karácson Tamás.