Galéria

10 színész, akit arcról mindenki, de névről senki sem ismer

Forrás: Karrierje során olyan figyelemreméltóan sokoldalú karakterszínésznek bizonyult, hogy a sitcomoktól kezdve a nagy sikerfilmekig mindenben feltűnt. Szerepelt többek közt az Armageddonban, de láthattuk őt többek közt a Sólyom végveszélyben, az Ütközések, a Csontdaráló és a Sötét lovag című mozikban is. Illetve a Szökés és az Anyák gyöngye című sorozatokban is emlékezeteset alakított.
Forrás: Többeknek a Wednesday című sorozatból lehet ismerős, pedig a most 66 éves Puerto Ricó-i színész 1977-ben kapta meg első szerepét. A Netflix híres sorozata előtt pedig olyan alkotásokban láthattuk, mint a Boogie Nights, a Mint a kámfor, a Csontember, a Traffic vagy az Utazás a rejtélyes szigetre.
Forrás: A most 47 éves színésznő is régi motorosnak számít a szakmában. Sokan talán a Hirtelen 30 kapcsán emlékeznek rá, pedig olyan sikerfilmek vannak még a listáján, mint a 27 idegen igen, A Hangya és a Jurrassic World.
Forrás: A 70 éves színésznőt láthattad a Star Trek: Kapcsolatfelvételben, a K-PAX - A belső bolygóban, a 12 év rabszolgaságban, A szürke emberben illetve a Született feleségekben, de esetében is még sokáig sorolhatnánk azt, hogy mennyi alkotáshoz adta a nevét és tehetségét.
Forrás: A most 59 éves színészt nagyon sok, ma is kedvelt filmekben tűnt fel: Sabrina, a Szerelem hálójában, a Lesz ez még így se!, A család kicsi kincse, a Legyőzhetetlen és a Zöld Zóna.
Forrás: Ugye, ugye? Ő volt játszotta a Két pasi - meg egy kicsi című sorozatban a mindenre elszánt Rose karakterét, de többen megjegyezték őt a Ne nézz fel! kapcsán is, ahol neki jutott a Leonardo DiCaprio által alakított Dr. Randall Mindy feleségének a szerepe. Ezeken kívül szerepet kapott a Mennyei teremtményekben, az Egek urában, a Sakáltanyában és a Mindenütt nőben is.
Forrás: A most 50 éves színésznő 1996-ban került be a filmszakmába, és ez elmúlt 27 évben lehetősége volt megmutatnia tehetségét többek közt a Charlie és a csokigyárban, a Derült égből Pollyban és A némafilmesben is. Egyébként a Két pasi - meg egy kicsiben ő is látható volt Miss Pasternak szerepében 4 epizódon át.
Forrás: Szóljatok a köpcösnek, Szerelem a Fehér Házban, Idegroncs-derbi, Amistad, Szívörvény, Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik, Rossz tanár és a többi, és a többi. A most 68 éves színész több mint 45 éve van a szakmában, és minden túlzás nélkül mondhatjuk róla azt, hogy mellélszereplőként sikerült emlékezetes alakításokat hoznia.
Forrás: A Happy, a flúgos golfos mellett számos olyan nagyobb alkotásban is szerepet kapott, mint a Thelma és Louise, a Kvíz-show, a Tiszta játszma vagy a Rekviem egy álomért.
Forrás: Számára kétségtelenül a sorozatok világa jött be igazán, hiszen olyan szériák színesítették a karrierjét, mint Az elnök emberei, A férjem védelmében, Az alelnök, a Lángoló Chicago és az NCIS, illetve szép számmal vannak emlékezetes filmjei is: Hivatali patkányok, a Kidobós: Sok flúg disznót győz, a Sötétkamra és a Taplógáz: Ricky Bobby legendája.