Galéria

Napi horoszkóp május 26.: a Nyilasok fajsúlyos problémára keresik a megoldást, a Vízöntők végre pozitív visszaigazolást kapnak

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Noha pontosan tudod, hogy tartalékolnod kellene az energiáidat, mégis annyi munkát vállalsz magadra, hogy a hét utolsó munkanapjára gyakorlatilag már azt sem tudod, hova kapj ahhoz, hogy ne gubancolódjanak végleg össze a szálak. Ezúttal a saját bőrödön tapasztalhatod meg, hogy nem érdemes ennyi mindent a hátadra venni, hisz belőled is csak egy van, képtelen vagy tehát többfelé szakadni. Legközelebb pont annyit vállalj, amennyit még biztosan el tudsz gond nélkül viselni, különben csak kellemetlen helyzetbe sodrod magad azzal, hiszen mások várják az eredményt, te viszont semmi érdemlegest nem tudsz felmutatni. Vedd figyelembe a saját határaidat!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Úgy gondolod, hogy minden élethelyzetben az a megoldókulcs bőven elég, ami a kezedben van, hisz bármiben segítségedre lesz és ki tud húzni minden nehezített szituációban. A hét utolsó munkanapján azonban ráébredsz arra, hogy ez korántsem igaz, nem minden ugyanis fehér vagy fekete. Olyan sarokba szorított helyzet adódik, amelyben szükséged lesz minden tudásodra és tapasztalatodra, ám az általad eddig alkalmazott taktika nem nagyon látszik eredményesnek. Ki kell tehát találnod valamit, ami ütős lesz és mindenkit meggyőz, hogy érdemes volt kockáztatnod. Csak bízz magadban és légy határozott, sokkal előbb jön majd a megoldás, mint azt hinnéd!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Kissé elégedetlen vagy az elért eredményeiddel, illetve az életben elfoglalt pozícióddal, azt gondolod, már sokkal előbb illene tartanod. Ne légy azonban elégedetlen, hiszen ennek is megvan a maga oka. Amennyiben többet szeretnél elérni, lehetséges módon nagyobb áldozatokat kell hoznod érte. Nem mindenki olyan szerencsés ugyanis, hogy csakúgy az ölébe hullik minden, amit kiejt a száján. te abszolút nem tartozol ebbe a kategóriába, keményen meg kell dolgoznod mindenért, semmit nem adnak ugyanis ingyen. Pontosan ezért kell büszkének lenned arra, amit eddig elértél, mert nem ajándékba kaptad, hanem a két kezed munkáját dicséri!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Korábbi csalódásaid okán viszonylag kevés személyt engedsz közel magadhoz, érthető módon ugyanis óvatos vagy az emberekkel. Mindez érthető egy bizonyos pontig, ám azon túl érdemes egy kicsit nyitnod mások felé, hisz nem biztos, hogy mindenkiben ott sziszeg a kígyó. Lásd be, neked is szükséged van olyan személyekre a közvetlen környezetedben, akikre mindig számíthatsz és akiket bátran hívhatsz, ha baj van. Csak olyanokban bízz vakon, akik tényleg a legközelebb állnak hozzád!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú idő után megelégelsz valamit, amelyben régóta futod a köröket eredménytelenül. A hét utolsó munkanapján azonban eljött a pillanat, amikor van bátorságod ki is mondani, hogy nem tűröd tovább. Amennyiben valóban így érzel és nem csak a pillanatnyi düh beszél belőled, abban az esetben nem kell tovább visszafognod magad, hisz az senkinek nem jó, de legfőképp neked nem. Ne félj kimondani, hogy vége, noha lehet, hogy ez az első pillanatban ijesztő lesz. Tekints inkább úgy a helyzetre, mint egyfajta lehetőségre, amit meg kell ragadnod ahhoz, hogy egy új élet felé indulhass. Bátorság!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét utolsó munkanapján egy bizonyos helyzetben gyorsan ítélkezel valaki felett, illetve negatívan bírálod az illető, anélkül, hogy különösebben közöd lenne hozzá. Amíg azonban nem tudod biztosan, hogy mi történt, amíg nem hallod a történetet minden oldalról, addig bölcsebben teszed, ha nem állítod fel az egyszemélyes rögtönítélő bizottságot. Amennyiben kéri bárki a véleményedet, abban az esetben egész nyugodtan mondd el, ám azt mindenképp tartsd szem előtt, hogy csak akkor tudod objektíven megítélni a szituációt, ha abszolút mértékben tisztában vagy annak minden részletével!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a te érdemeiddel kíván tündökölni a hét utolsó munkanapján, amely cseppet sem tisztességes játéktaktika, épp ezért borzasztóan fel is háborít. Joggal gondolod ugyanis azt, hogy igenis, amennyiben valamely célodat komoly verítékkel, feláldozott idővel és energiával érted el, abban az esetben annak ne mások élvezzék a gyümölcsét, így tehát nyugodtan vedd vissza, ami a tiéd, állj ki érte! Nagyon könnyű ugyanis a dobogó tetején fogadni a gratulációkat, úgy, hogy valaki a füle botját sem mozdította a győzelemért. Ha ezt a bizonyos utat te tetted meg, ha ezt a győzelmet te érted el, akkor igenis ragaszkodj ahhoz, hogy te állj a dobogó legfelső fokára!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje dolgozol egy kiemelt prioritással bíró ügyön, igyekszel a lehető legtökéletesebb eredményt produkálni, előfordulhat azonban, hogy kozmetikáznod kell az eredményen, ha be szeretnéd zsebelni az elismeréseket. Amennyiben ráérzel arra, hogy hol kerülhetett porszem a gépezetbe, akkor ne húzd az időt, mielőbb fordulj vissza és korrigálj. Ha időben sikerül észrevenned a hibát és ki tudod javítani, abban az esetben elérheted kívánt eredményt, ám amennyiben nem figyelsz erre, később fog majd kellemetlen perceket okozni a dolog. Éppen ezért nem érdemes behunynod a szemed, hiszen attól a probléma még megmarad. Ne feledd, minél előbb felismered, hogy félresiklottak a dolgok, annál kevesebb időt pazarolsz el feleslegesen!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Valami olyasmi nyomja a lelked, amivel egyelőre nem tudsz mit kezdeni, még abban sem vagy biztos, hogy egyedül meg fogod tudni oldani a helyzetet. Épp ezért érdemes végiggondolnod, hogy ki az a személy a környezetedben, akiben megbízhatsz olyannyira, hogy ha elmondod neki a titkod, nem fog visszaélni a bizalmaddal. Ha megtaláltad ezt az embert, akkor mielőbb meséld el neki azt, ami nem hagy nyugodni, s hogy használható tanácsot kaphass, amelynek hasznosításával egyszerűbben oldhatod meg a problémát. Megoldáscentrikusan gondolkodjatok, oszd meg őszintén az illetővel minden kételyed és hallgass rá, amennyiben tapasztaltabb nálad! Lehet, hogy a helyzet mégsem olyan drámai, mint amilyennek az első pillanatban gondoltad!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Annak ellenére ragaszkodsz egy bizonyos helyzethez, hogy már nem sok eredménnyel kecsegtet, kihoztad belőle ugyanis a legtöbbet, itt lenne tehát az ideje annak, hogy tovább lépj. Mivel azonban túl komfortosan érzed magad a szituációban, hisz végre találtál valamit, ami motivál, épp ezért érthető módon nem szeretnél változtatni. Be kell azonban látnod, hogy semmi nem tart örökké, így érdemes kicsit nyitnod a világ felé, s új öröm- és sikerforrást keresni, amely legalább annyi pozitív impulzust tud majd adni, mint amennyit a jelenlegi helyzet adott. Talán így könnyebben fogod tudni lezárni a dolgot, hisz lesz már új motivációd!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Régóta várod a visszaigazolást egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely a hét utolsó munkanapján végre megérkezik, mi több pozitív eredménnyel! Nem hiába dolgoztál, megérte olyan sokat fáradozni érte, az elültetett fa bizonyíthatóan zamatos gyümölcsöt termett. Ha eddig nem hagyott nyugodni a dolog, most kicsit lazíthatsz, hisz innentől sínen van minden, neked csak a termést kell kosárba szedni. Élvezd az előtted álló hosszú hétvégét, egyél-igyál finomakat, örülj az életnek a számodra fontos emberek társaságában!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

Nem hiába dolgoztál egész héten olyan nagy koncentrációval egy bizonyos ügyön, végre érkeznek az eredmények, ezzel együtt az elismerések a környezeted részéről. Még a főnököd is megkeres, hogy személyesen dicsérjen meg, ami különösen jól esik, hisz ez egyfajta bizonyítékul szolgál számodra, hogy megérte a sok-sok munka és az irodában töltött túlóra. Nyakadon a hosszú hétvége, ne vállalj tehát semmiféle nagyobb lélegzetvételű projektet, hisz a kikapcsolódás neked is jár. Keress olyan elfoglaltságot, ami feltölt, hogy aztán újult energiával állhass újra rajtvonalhoz!