Galéria

10 híresség, aki elképesztően drága luxusotthont vásárolt

Forrás: Taylor Swift 1934-ben épült, grúz stílusú birtoka olyan, mint egy valóra vált álom. Hét hálószoba, tíz fürdőszoba és rengeteg hely a vendégek szórakoztatására.

Ráadásul a tengerparti fekvés azt is jelenti, hogy a ház nem csak belül csodálatos, hanem a villa minden pontjáról lélegzetelállító a kilátás.
Forrás: Kylie Jenner Holmby Hills-i otthonát üdülőhelynek nevezni sem lenne túlzás, hiszen minden megtalálható itt, amire egy üdülőparadicsomban szükség van.
Hét hálószoba, 14 fürdőszoba, 20 parkolóhely, bár, játékterem, házimozi, séfkonyha és egy óriási medence - ez az ingatlan tökéletes helyszínt kínál Kylie-nak a vendégek szórakoztatására és a híresen pazar rendezvényei megvalósításához. Ha ez nem lenne elég, a villa mellett két vendégház is található a telken, ahol a barátok és a családtagok megszállhatnak.
Forrás: Ellen DeGeneres 13 hektáros birtoka egy kis olasz hangulatot visz Kaliforniába. A toszkán ihletésű oázist Wallace Frost építész tervezte az 1930-as években.

A villát akár a nyugalom szigetének is nevezhetjük, többek között kilenc kandallóval, több könyvtárral, két medencével és egy teniszpályával is rendelkezik. Ráadásul a szomszédok között ott van Harry herceg, Meghan Markle, valamint Oprah is!
Forrás: Tom Cruise coloradói kúriája festői hegyi kilátással, padlótól a mennyezetig érő ablakokkal, kosárlabda, és hokipályával, valamint privát ösvényrendszerrel is rendelkezik. Amellett, hogy rusztikus stílusú, 10 000 négyzetméteres otthon elegendő privát teret ad, rengeteg szórakozási lehetőséget is biztosít.
Forrás: Angelina Jolie dél-franciaországi kastélya teljesen új szintre emeli a tündérmesékből ismert kastély fogalmát. Bár az 1000 hektárnyi területet körülölelő tavak bármelyik mesébe tökéletesen illenének. 
Angelina Jolie otthonának saját szőlőültetvényei, 35 hálószobája, bankettterme, úszómedencéje, sőt, még tornaterme is van. Mint egy modern tündérmese!
Forrás: Nem meglepő, hogy George és Amal Clooney olaszországi Laglióban található villája az egyik legdrágább a hírességek otthonai közül - ráadásul itt kezdődött a szerelmi történetük is!
A Comói-tó partján elhelyezkedő, díszes villa autentikus szépségével kívül-belül elkápráztatja a vendégeket. Természetesen egyetlen A-listás otthon sem lenne teljes a modern felszereltség nélkül, beleértve az edzőtermet, a medencét, a teniszpályákat, a pizzázót és a szabadtéri színházat.
Forrás: Beyoncé és Jay Z hatalmas malibui birtokot vásároltak Kaliforniában. A villát eredetileg 295 millió dollárért árulták, a sztárpárnak azonban végül sikerült 200 millió dollárért megszereznie. A híres japán építész, Tadao Ando által tervezett kastély 30 000 négyzetméteren terül el. A modern otthon 2014-ben készült el, előző tulajdonosa pedig a milliárdos műgyűjtő,  Bill Bell, Jr volt.