Galéria

Akik imádják a luxust: híres magyar emberek, akik nem titkolják, hogy jól élnek

Forrás: A magyar focistáról mostanában nem sokat hallani, de az biztos, hogy külföldi viszonylatban is nagyon jó anyagi helyzetben van. Több ingatlanja és drága kocsija van, illetve a legszebb utazásokat sem veti meg.
Forrás: Kulcsár Edina volt férje kétség kívül jól jött ki a válásból, hiszen Edinával épített óriási házuk az övé maradt, illetve cégeinek köszönhetően olyan jól alakult az anyagi helyzete, hogy ma már a jó autók és a külföldi pihenések sem okoznak neki nagy gondot.
Forrás: Az egykori szépségkirálynő és modell ma már Balin él üzletember párjával, akivel csodás körülmények között töltik a mindennapjaikat. Ezt pedig Éva gyakran meg is mutatja a követőinek, akárcsak azt, milyen nyugalom és békesség veszi körül külföldön.
Forrás: A 36 éves gyönyörű modell igazi modern nő. Bár több interjúban is elmondta, hogy szívesen megállapodna és családot alapítana, a munkában is ki tudott teljesedni. Saját ruhamárkát alapított és folyamatosak a felkérései. Nem csoda, hogy könnyen megengedheti magának a luxus életet. Linda sokat utazik, szereti a szép ruhákat és persze az ékszereket.
Forrás: Talán az egyik legmegosztóbb hazai híresség, aki kicsit sem fogja vissza magát, ha pénzről van szó. A rapper imádja az ékszereket és a luxusautókat, amiből szerelmének, Kulcsár Edinának is vett egyet, méghozzá a szülinapjára.
Forrás: A Fekete Vonat egykori tagja szép karriert futott be, és napjainkban is igen népszerű a magyar közönség körében. Ezért gondolják úgy sokan a követői közül, hogy megérdemli a luxust. Junior pedig nem is nagyon rejtegeti jó életét, hiszen imád posztolni útjairól és autóiról.