Galéria

A csillagjegyed alapján ezt kozmetikumot kell beszerezned

Forrás:

Az nem kifejezés, hogy erős személyiség vagy, ám az egyik legjellemzőbb tulajdonságod egyértelműen az, hogy türelmetlen vagy, de NAGYON. Épp ezért szuper ötlet beszerezned ezt a búzavirágvizet tartalmazó gyorslemosót, amivel pillanatok alatt megszabadulhatsz a szemhéj és a szempillák sminkjétől. Emellett ráadásul frissíti és nyugtatja is a szem körüli zónát, ami lássuk be, bőven rád fér!


Forrás:

Nem szereted a változásokat, ez pedig maximálisan igaz akkor is, amikor kozmetikumot választasz magadnak. Így amikor megszeretsz egy terméket, akkor nagyon hosszú ideig használod és sokszor újra is veszed. Szinte biztos, hogy ugyanez történne ezzel a termékkel is, már csak azért is, mert szeretsz mindent, ami természetes és egyszerű, ezzel az egy BB krémmel pedig egyszerre tudhatsz le egy könnyed alapozást, a fényvédelmet, sőt, még az arcápolást is, hála a hialuronsav tartalmának.


Forrás:

Elképesztően fontos számodra, hogy tökéletesen nézz ki tetőtől talpig, ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy a nyaralós időszak előtt a bőrödet is csodaszép állapotba varázsold. Ez a termék ebben maximálisan képes segíteni, hiszen klinikailag bizonyítottan karcsúsító és feszesítő koncentrátummal rendelkezik, ami ráadásul a célzott területeken fejti ki a hatását (has, csipő, fenék, comb). Összességében javítja a tónust és a rugalmasságot, a friss és könnyű krém-fél textúrája pedig gyorsan felszívódik, a bőr pedig simább és egyértelműen feszesebb lesz! Jól hangzik, igaz?


Forrás:

Te vagy az, aki tényleg igényli az énidőt, és aki mindent meg is tesz ennek érdekében. Erre pedig tökéletes választás ez a tusfürdő, amely sárgabarackmagot tartalmaz és enyhén hámlasztó hatású, aminek köszönhetően képes eltávolítani az izzadtságot és a felszíni szennyeződéseket. Ráadásul emellett hidratálás fronton a maximumot hozza, arról már nem is beszélve, hogy 100%-ban újrahasznosított flakonban található, ami számodra szintén fontos szempont!


Forrás:

Imádod, ha mindenki rád figyel, ha mindenki téged néz és persze dicsér. Ehhez pedig mondhatni teljesen elengedhetetlen egy igazán jó szempillaspirál, aminek a segítségével 100%-osan rád szegeződik minden tekintet. Ez a termék extra fekete textúrájának és speciális homokóra ecsetének köszönhetően képes fantasztikus mértékben meghosszabbítani a pillákat a feltűnő megjelenés érdekében. Ugye, hogy ezt neked találták ki?


Forrás:

Fontos számodra, hogy a külsőd mindig makulátlan legyen, azt viszont nem szereted, ha ezért sokat kell tenned, ugyanis szinte mindig ezer dolgod van és sietsz. Ezért is tökéletes választás számodra ez a mattító papír, ami elegáns, diszkrét és még tükröt is tartalmaz. A bőrről pillanatok alatt felszívja a faggyút, így pillanatok alatt rendbe hozhatod a sminkedet, és foglalkozhatsz a fontosabb dolgokkal.


Forrás:

Imádod az otthoni wellness-hatást, ezért nem meglepő, ha lelkes leszel minden olyan eszköz hallatára, amitől szebb lesz a bőröd. Ennek a terméknek a segítségével pedig igazi masszázs-élményben is lehet részed, ráadásul amellett, hogy az egész test bőrét megtisztítja mélyen és eltávolítja a szennyeződések akár 99,5%-át is, maximálisan felkészíti a bőrt a testápoló jobb felszívására. Ha pedig még ez sem lenne elég, akkor tuti, hogy tetszeni fog a tény, hogy növeli a mikrokeringést, és ellazítja a feszült izmokat is! Igazi must-have darab nyárra!


Forrás:

Nagyon fontos számodra a külsőd, az öregedés gondolatától pedig teljesen kiborulsz, de nyugi, megtaláltuk az új kedvenc elixíredet! Ez a termék ugyanis bőrfeszesítő, emellett pedig hialuronsavval dúsított, hogy a bőröd intenzív hidratálásban is részesüljön, amellett, hogy erőteljes anti-aging hatású. Plusz jó pont, hogy nem zsírosít és extra gyorsan felszívódik, mindemellett pedig abszolút luxus bőrápolónak számít, ami számodra különösen fontos!


Forrás:

Igazi kísérletező típus vagy, hiszen imádod kipróbálni az újabbnál újabb termékeket, hogy aztán mindenkinél őszintébb véleményt fogalmazz meg róluk. Ez a termék pedig egyértelműen nagyon új, amely a babarózsa kivonattól lesz igazán különleges, ami egyébként láthatóan javítja a bőr állapotát, ráadásul ragyogóvá és egészséges megjelenésűvé varázsolja a pofidat. Kell ennél több?


Forrás:

Szereted az egyszerűen használható és praktikus dolgokat, amelyek megkönnyítik a mindennapjaidat. Pont ezért fogod imádni ezt a szájzuhanyt, ami mondhatni új szintre emeli a fürdőszobai rutinodat. Fogmosás után használva ugyanis képes ultraszonikus technológiával a vízsugaraival eltávolítani az ételdarabkákat a fogak és a fogíny védelmében, ráadásul még a fogközök is maradéktalanul tiszták és gyönyörűek lesznek!


Forrás:

Mindenben precíz vagy és a tökéletességre törekszel, így szinte biztos, hogy ez az arcápolási szett pár perc alatt a kedvenceddé fog válni! A készülék megtisztítja az arcot és a szemkörnyéket, aminek eredményeképp bizonyítottan 37%-kal simább és puhább lesz a bőröd már egyetlen (!!!) használat után, 12 hét után pedig csökkenni fognak a szemkörnyék fáradtságról árulkodó jelei...


Forrás:

Szereted jól érezni magadat a bőrödben, ráadásul igencsak romantikus típus vagy, ezért nem szereted a tolakodó és túlságosan erőteljes illatokat magadon. Épp ezért tökéletes választás számodra ez a parfüm, ami igazi nyári, virágillatot varázsol, ráadásul még kedélyjavító összetevőket is tartalmaz, ha épp túlgondolnád valamit egy fárasztó napon. Illatjegyekben összességében virágos és gyümölcsös, ami a nyári kert hangulatát hozza el, de mégis titokzatosságot sugall.