Galéria

Hollywoodi hírességek, akik elhunytak 2021-ben

Forrás:

Virgil Abloh

A Louis Vuitton tehetséges dizájnere, akinek többek között az Off-White márkát is köszönhetjük, két éve küzdött a rákkal, amikor november 28-án végleg eltávozott. 2019-ben derült ki betegsége, ami ellen mindvégig nagyon keményen harcolt, ám sajnos a betegség legyőzte őt. Mindössze 41 éves volt.

Ide kattintva elolvashatod, milyen életutat járt be a tehetséges tervező.


Forrás:

James Michael Tyler

A Jóbarátok imádott sztárja, a Günthert alakító James Michael Tyler a sorozat különkiadása után árulta el, hogy negyedik stádiumú prosztatarákkal küzd. Néhány hónappal később, októberben derült ki, hogy 59 évesen elvesztette a harcot az alattomos betegséggel szemben. Nyugodjon békében!

Ide kattintva megnézheted, hogyan búcsúztak tőle sorozatbeli kollégái.


Forrás:

Willie Garson

A Szex és New York népszerű karakterét, Stanfordot alakította Willie Garson hosszú éveken keresztül. A mindig vidám színészről kevesen tudták, hogy hasnyálmirigyrákkal küzdött, ő pedig örök optimista volt, és mindent elkövetett, hogy meggyógyulhasson. Még a sorozat rebootjában is szerepet vállalt! 75 évesen, szeptemberben hunyt el, barátja, Sarah Jessica Parker teljesen összetört.


Forrás:

Michael K. Williams

A Drót közkedvelt sztárjára, Michael K. Williamsre szeptember elején holtan találtak rá otthonában. Az 54 éves színész drogtúladagolásban hunyt el, függősége pedig hosszú évek óta megkeserítette életét. A sorozat 2-3. évada alatt szokott rá a tudatmódosítószerekre, és nagyon sokat küzdött azért, hogy győzedelmeskedhessen függősége felett. Sajnos elvesztette a harcot, mindössze 55 évesen.


Forrás:

Sarah Harding

A Girls Aloud tehetséges énekesnője, Sarah Harding mindössze 39 évesen hunyt el. 2020-ban derült ki, hogy súlyos mellrákkal küzd, erről még ő maga mesélt idén márciusban. Úgy gondolta, hogy nagyon fontos felhívni a figyelmet a betegségre, így egyre gyakrabban nyilatkozott állapotáról, és önéletrajzot is írt. Szeptember elején hunyt el, erről édesanyja adott hírt.


Forrás:

Charlie Watts

A Rolling Stones imádott dobosa 80 évesen hunyt el egy londoni kórházban augusztus végén. A zenész eredetileg részt vett volna a banda amerikai turnéján, ám augusztus elején egy beavatkozás miatt mégis vissza kellett lépnie. Noha a műtét sikerült, nem sokkal később mégis arról adott hírt családja, hogy Charlie Watts elhunyt. Halálának pontos okát sosem tették közzé.


Forrás:

Helen McCrory

Mindössze 52 évesen, április elején hunyt el Helen McCrory, a Harry Potter és a James Bond-filmek imádott színésznője. A borzalmas hírt férje, Damian Lewis erősítette meg, aki felfedte, hogy neje rákkal küzdött, és végül békében távozott el.


Forrás: DMX

A világhírű rapper 50 éves volt, amikor április elején kiderült, hogy elhunyt. DMX drogtúladagolás miatt került életveszélyes állapotban kórházba, és bár az orvosok küzdöttek az életéért, a kábítószerek miatt vegetatív állapotba került. "Earl igazi harcos volt, mindvégig küzdött az életéért. A családja teljes szívből szereti őt" - nyilatkozták szerettei a hír bejelentése után.
Forrás:

Fülöp herceg

Fülöp herceg és DMX ugyanazon a napon vesztették életüket. Erzsébet királynő imádott férje 99 évesen, a Windsor kastélyban lelt örök nyugalomra, teljes békében, természetes halállal.

Erzsébet királynővel 77 évet töltöttek boldog házasságban, életük kevésbé ismert részleteiről IDE KATTINTVA olvashatsz.

 


Forrás:

Jessica Walter

Az ikonikus színésznő, Jessica Walter (aki az Archer egyik karakterének hangját is biztosította) 2021 márciusában, 80 évesen, álmában lelt örök nyugalomra. Halálának okát sosem tették közzé.


Forrás:

Christopher Plummer

Februárban, 91 évesen hunyt el a legendás színész, Christopher Plummer. A színész balesetet szenvedett otthonában, esés közben pedig beütötte fejét, amely után két és fél héttel hunyt el. Pontos halálokot nem fedtek fel szerettei, de azt elárulták, hogy neje mindvégig mellette volt.


Forrás:

Mira Furlan

Mira, akit sokan a Lost című sorozatból ismerhetnek, januárban hunyt el, mindössze 65 évesen. Menedzsere árulta el, hogy halálát a nyugat-nílusi vírus komplikációi okozták.


Forrás:

Marion Ramsey

A Rendőrakadémia imádott sztárja, Marion Ramsey, aki Laverne Hooks-ot keltette életre az ikonikus filmekben, 73 évesen távozott el január elején. Halálának pontos okát nem fedték fel, de annyit igen, hogy megbetegedett, és ezt követően nem sokkal elhunyt.


Forrás: Tanya Roberts

Az 1985-ös James Bond csodálatos színésznője, a Sheena sztárja, Tanya Roberts 65 évesen hunyt el, miután túrázás közben összeesett. Karácsonykor került kórházba, és bár küzdöttek életéért, sajnos január 4-én eltávozott. Menedzsere ekkor egyébként nagy hibát követett, mert egy nappal korábban adta a világ tudtára, hogy eltávozott a színésznő, majd ezt javította, de másnap valóban eltávozott Tanya.