Galéria

Vissza a vidéki gyökerekhez: híres emberek, akik haszonállatokat is tartanak otthon

Forrás: A Tuti Gimi és a Walking Dead sztárja 2019-ben kötötte össze az életét. Szerelmük hajnalán pedig megegyeztek, hogy a közös gyerekek mellett egy farmot is szeretnének. Az elmúlt években ez valóra is vált. Olyannyira, hogy lett egy szamaruk és egy emujuk is.
Forrás: A The Late Show 2019-es egyik adása során árulta el a szépséges színésznő, hogy egy farmon él, mégpedig csirkékkel, egy szamárral és néhány kecskével, akiket rajongásig szeret. Ezen kívül van egy saját veteményes kertje is, ahol igyekszik boldog életet teremteni haszonállatainak.
Forrás: Egy interjú során derült ki, hogy a színésznőnek és a párjának van egy farmja londoni otthonán kívül. A mesés vidéki háznál teheneket és juhokat tartanak, akikkel még sétálni is eljárnak.
Forrás: A teniszsztár és a Reddit társalapítója kislányukat lepték meg tyúkokkal, aki már egészen piciként nagy figyelmet szentelt a vidéken élő állatoknak. Azóta ők is beleszerettek a haszonállattartásba, így még több állattal bővítették ki otthonukat.
Forrás: Oprah Winfrey-nek 2021 márciusában adott interjút Sussex hercege és hercegnéje, amelyben nemcsak magukról, hanem farmjukról is beszéltek. A hercegi pár egy gyári farmról mentett tyúkoknak ad otthont, mégpedig egy saját óllal, amit fiúkról, Archie-ról neveztek el.
Forrás: Hollywood egyik kedvenc álompárja a kapcsolatuk kezdete óta egyetértettek abban, hogy a természetben, állatokkal körülvéve szeretnének családot alapítani. Azóta két tehénborjút is örökbefogadtak, aminek csemetéik örülnek a legjobban. Nikki szerint óriási szeretetet képesek adni, és a gyermekeik érzelmi intelligenciájának fejlődésére is nagy hatással vannak.
Forrás: Bacon gyakran oszt meg képeket arról, ahogy kedvenc kecskéinek énekel a farmján, akiket feleségével vettek magukhoz. A zseniális színész és szintén színésznő párja azóta a kecskéik mellé még több állatot fogadtak örökbe. Többek között egy pónit és egy alpakát is.
Forrás: Richie igazi szupersztár a vörös szőnyegen, de a tervezőnek van egy másik szenvedélye is: csirkéket tart otthon. "Körülbelül hat hétig neveltem őket a házamban, aztán eljött az ideje, hogy óljuk legyen" - mondta az Architectural Digestnek, hozzátéve, hogy a csirkék otthona saját otthonának másolata. „Martha Stewart mondta a legjobban: a csirkék csak adnak, adnak, adnak, és nincs bennük semmi rossz. Ők a legkönnyebben gondozható állatok, nagyon szórakoztatóak, és minden nap gyönyörű színes tojásokat adnak."