Galéria

Hírességek, akik nem harcolnak az öregedés ellen

Forrás: Szinte hihetetlen, de az egykori topmodell 1966-ban született. Ennek ellenére olyannyira bomba formában van, hogy akár a nyomdokába lépő - szintén modell karrierjét építő - lánya, Kaia testvérének is nézhetnék. Titka a kevés smink és az úgynevezett Zóna diéta.

Forrás:

Az elmúlt évtizedekben folyamatosan jelen volt a filmvásznon, amit gyakorlatilag minden életszakaszában uralt. "A fiataloknak azt tanácsolnám, ne aggodalmaskodjanak annyit. Főleg ne a súlyuk miatt" – nyilatkozta egy interjúban a 71 éves díva, aki nagyon odafigyel a táplálkozásra és a testmozgást sem hanyagolja. Kedvenc tevékenysége az úszás.


Forrás:

A szintén 71 éves színésznő is nemet mondott a sztárok körében népszerű botoxra, helyette inkább azt választotta, hogy emelt fejjel és méltósággal öregszik meg. 


Forrás: Halle Berry szintén a hatvanas évek szülöttje, mégis egy 20 évet biztosan letagadhatna az életkorából. Ebben nagy szerepe van a rendszeres testmozgásnak, valamint a cukor és kenyérmentes diétájának. Mindemellett rengeteg vizet és zöldséget fogyaszt.
Forrás:

Emma Thompson szintén bombasztikus formáját hozza, ahogyan ő maga fogalmaz; megtalálta önmagát az öregedésben. Végtelenül nyugodtnak és erősnek érzem most magam – nyilatkozta a népszerű brit színésznő, aki nem mellesleg a Brit Plasztikellenes Liga egyik alapítója.


Forrás:

Hollywood kedvenc „vöröskéje” szintén azon szerencsések közé tartozik, akiknek nagyon jól áll a kor. A természetes szépség elítéli a plasztikáztatást, amire persze sokan mondhatnák, hogy könnyű neki, hiszen rendkívül szépen öregszik.


Forrás:

A színésznő még most, a hatvanas éveit taposva is ugyanaz a laza bombázó, mint fiatalon. Lehetséges, hogy éppen ez a titka, hiszen azt sem véletlenül mondják, hogy a stressz öregíti az embert. Michelle is ellenzi a plasztikai műtéteket és egyáltalán nem fél a ráncoktól.


Forrás:

Az Elemi ösztön egykori bombázója is szerencsés alkat, aki eleve szépen öregszik, de nem is izgatja magát az idő múlásán. Természetesen, méltósággal öregszik, s egy interjúban azt mondta, soha nem volt plasztikai műtétje. Diétázik, hetente 4-5 alkalommal edz és gyógyszertári arckrémeket használ.