Galéria

7+1 sztár, akik sosem isznak alkoholt

Forrás: A színész egy 2015-ös interjúban beszélt őszintén korábbi alkohol problémáiról. Megdöbbentő történetet osztott meg arról, hogy egyszer annyira részeg volt, hogy egy padon tért magához, méghozzá véresen. Azóta sem tudja, hogy kinek a vére volt rajta, de akkor ott eldöntötte, hogy soha többé nem iszik.
Forrás: Bár többször játszott olyan karaktert, amely nem vetette meg alkoholt, ő maga sosem iszik. Egy interjúban azt mondta, hogy nem az életmódja kényszerítette rá vagy tudatosan hozta volna meg ezt a döntést, mindössze sosem vágyott arra, hogy másnaposan ébredjen.
Forrás: A szupermodell elárulta, hogy 12 évesen kóstolta meg az alkoholt, de sosem érzett késztetést rá, hogy újra megtegye. Szerinte a személyisége nem fogékony a függőségekre.
Forrás: A színésznő még 2010-ben árulta el szépségének titkát, amely nem más, mint az alkohol nélküli élet. Jada a 90-es évek óta nem fogyaszt alkoholt és ezen soha nem is fog változtatni.
Forrás: Az énekesnő őszintén beszélt arról, hogy mennyire utálja az alkohol ízét és senki sem tudná rávenni, hogy igyon egy pohárral. "Az első kislemezem megjelenését alkoholmentes pezsgővel ünnepeltem!"
Szerinte a bőre szépségét is ennek köszönheti többek között.
Forrás: A zseniális rapper - annak ellenére, hogy több számában is erről rappel - sosem fogyaszt alkoholt és drogokat sem használt soha. Kevesen tudják róla, de függő szülők gyerekeként nőtt fel, amely miatt már akkor eldöntötte, hogy felnőttként a józanság legnagyobb hirdetője lesz.
Forrás: Nem csoda, hogy a színésznő mindig ragyog. Állítása szerint sosem szerette a partikat és alkoholt sem, amelynek így 39 éves nagyon örül, hiszen ezt a teste és a bőre hálálta meg a legjobban.
Forrás: Az énekesnő szépségének titkát szinte minden évben ki akarják deríteni az újságírók és a rajongók. Bármilyen furcsa, de a szépséges 52 éves sztár a jó minőségű kozmetikai termékek és sport szeretetén kívül az alkohol nélküli életet tartja az egyik legjobb döntésnek. Már, ami a szépségét illeti. Úgy véli még egy pohár bor is kiszárítja az arcbőrt, hoszútávon pedig a bőr korai öregedését és ráncosodását idézhetjük elő.