Galéria

12 frizuratipp, ami segít elrejteni zsíros tincseidet

Forrás: Ez a francia hajtrükk nagyon jól tud működni, ráadásul nem kell benne szabályt se keresni, csak tekerd be és tűzd fel a kis részletekre szedett tincseidet.
Forrás: A klasszikus lófarok talán az egyik legelterjedtebb ötlet ebben a témában, így ha szeretnéd kicsit fokozni a dolgot, és több izgalmat vinni a dologba, akkor próbáld ki a buborék copfot, ami szintúgy nem egy túl bonyolult koncepcióra épül.
Forrás: Könnyen lehet, hogy egy-egy zsúfolt héten te is próbáltad már kitolni a hajmosás időpontját ezzel a technikával.
Forrás: És a már a fonásoknál tartunk akkor ezt a másik időtálló megoldást is érdemes bevetni.
Forrás: Pár ilyen apróra font tincs egyszerű, gyors és stílusos megjelenést biztosít a mostanság igencsak felkapott '90-es évek stílusvilágához.
Forrás: A trendek, így hát mi sem tudunk elszakadni ettől az évtizedtől, aminek hajtrükkjeivel számos esetben éri meg kísérletezni. Sőt mi több, egy ilyen konty friss hajból készítve sokkal több időt vesz igénybe, még akkor is ha mindenféle kencét teszünk rá, ennél jobb érv pedig nem is kell, nem?! Ja és maradj hű a '90-es évekhez, így hagyd csak kint szabad a copf végét.
Forrás: Ez a tarkóra fésült ötlet annyira időtálló, hogy hosszú évek és jó pár divathullám múltán is nyugodt szívvel bevetheted majd.
Forrás: A fejtőre elkészített változatot pár kilogó tinccsel és egy random elrendezett oldalsó frufruval teheted még emlékezetesebbé.
Forrás: Az utóbbi években a hajcsatok olyan szinten visszatértek a trendek közé, hogy különféle méretben és színben hódítanak minden szezonban. Az ápol és eltakar gondolatmenete pedig rájuk is nagyon jól illik.
Forrás: Illetve ezek a méretes, dúsabb hajzuhatagokkal is nagyon jól bánó kiegészítőket is bevetheted egy-egy rohanós, énidő szegény héten.
Forrás: A félig felfogott, félig kibontva hagyott frizura is segít abban, hogy akár csak egy nappal is kitold a hajmosást.
Forrás: Ez a trükk már jó ideje megvetette a lábát a nyári trendek között, így keresve se találhatnál jobb álcát ennél zsíros tincseidnek. A tuti hatás kedvéért a hajvégekre tegyél egy kis balzsamot, így az egész frizurádból áradni fog az a bizonyos vizes hatás.