Galéria

15 szexuálisan túlfűtött és izgalmas sorozat a Netflix kínálatából

Forrás: A Bridgerton család spin-offja hihetetlen népszerűséggel fut a Netflixen, a két főszereplő között pedig remekül működik a kémia - a Bridgerton-univerzum legpikánsabb szexjelenete is az övék!
Forrás: Ebben az erotikus thrillerben egy londoni sebész szerelmi viszonyának történetét követhetjük nyomon fia menyasszonyával.
Forrás: Egy nőnek szembe kell néznie a múltjával, amikor volt szeretője visszatér az életébe. De ahogy megpróbál ellenállni a kísértésnek, házassága és családja is veszélybe kerül.
Forrás: Ez a függőséget okozó sorozat Joe Goldberg (Penn Badgley), egy könyvesboltos történetét meséli el, aki olyan nőkbe szeret bele, akikért bármit megtesz. Elragadtatása pedig gyorsan rögeszmévé válik, így stratégiailag eltávolít minden akadályt – és személyt – az útjából, hogy vágyai célt érjenek.
Forrás: Ez nem az a tipikus anya-lánya párosról szóló sorozat, amit a család közösen nézhet egy unalmas délutánon. A legújabb évadban például a középiskolás Ginny (Antonia Gentry) megtanulja a hálószoba titkait. Emellett pedig édesanyja Georgia (Brianne Howey) szexuális élete és vibrátorgyűjteménye is kellőképpen feltüzeli a szériát.
Forrás:

Az angliai régenskorszak modern ábrázolása a Bridgerton család életét követi nyomon, ahol mindenki megpróbálja megtalálni az igaz szerelmet, és eközben persze szenvedélyből is jut nekik bőven.


Forrás: Annak érdekében, hogy megnyerjenek egy technológiai versenyt egy innovatív szexapp kifejlesztésével, három szexuálisan tapasztalatlan főiskolai hallgató a randevúzás és az intimitás világát próbálja felfedezni.
Forrás: Ez a francia romantikus dráma Vincent (Gaspard Ulliel) történetét meséli el, aki - miközben még próbál talpra állni a szakításából - egy titokzatos csomagot kap, ami lehetővé teszi számára, hogy egy ismét találkozzon az exével.
Forrás:

Ebben az ausztrál sorozatban egy egykori bűnöző hazatér Orphelin Bay-be, és megjelenése több évtizedes titkokat hoz felszínre.


Forrás:

Az Elísabet Benavent regényein alapuló spanyol dráma a címadó Valeria (Diana Gómez) történetét meséli el, akit barátaihoz hasonlóan magával ragadott a szerelem, a dráma, a kapcsolatok, a hűtlenség és minden egyéb, ami a világban zajlik.


Forrás:

Elsa (Zita Hanrot), aki a jelek szerint nem tud túltenni magát exén, és nem rájönni arra, hogy miért olyan szerencsétlen a szerelemben, hirtelen azon kapja magát, hogy beleszeret abba az új srácba, akivel a barátai összehozták - a férfi pedig nem mellesleg eszkort.


Forrás: Egy San Francisco-i fiatal házaspár startupja pénzügyi gondokkal küzd, egészen addig amíg egy tőkebefektető meg nem keresi őket. Az ő javaslata? Egy éjszaka vele!
Forrás: Diana Gabaldon regénysorozaton alapuló történelmi drámasorozatban látható szerelmeseknek rá kell jönniük arra, hogy mi is a szerelem valójában...
Forrás:

Egy szexterapeuta fia, Otis (Asa Butterfield) úgy dönt, hogy földalatti szexterápiás klinikát alapít az egyik, a témában igencsak jártas sulitársával...


Forrás:

Milyen volt az 1940-es évek Hollywoodja? És milyen volt a feltörekvő fiatal és feltörekvő tehetségek élete? A sorozatból kiderül!