Galéria

Híres magyar férfiak, akik rosszfiúból felelősségteljes apák lettek

Forrás: A Punnany Massif frontembere nem rejtette véka alá, hogy imád bulizni, inni és élni a világba. Aztán pár éve szinte pillanatok alatt lett édesapa, ami azt eredményezte, hogy vegyen egy nagy fordulatot az életében.
Forrás: Az egykori Való Világ szereplő, majd műsorvezető és rapper ma már két kisfiú édesapja, akiket rajongásig szeret. A fiúk természetesen minden koncertjén ott vannak és lesik híres édesapjuk minden lépését, aki egykori bulizós és csajozós életét hagyta hátra azért, hogy példás családapa legyen.
Forrás: A botrányos életével híressé vált rapper, a Celeb vagyok, ments ki innen! műsorában is megmutatta mély érzéseit kisfia iránt, akinek a hiánya nagyon megviselte. Domi születésével szinte teljesen kicserélődött a zenész, aki láthatóan imádja csemetéjét. Többször hangoztatta, hogy élete legnagyobb értelme, hogy jó embert neveljen belőle.
Forrás: A Hooligans zenekar szexi dobosa sosem titkolta, hogy imádja falni a nőket. Lányai is több édesanyától születtek, akiket egytől egyig imád. Ma már nemcsak a zene a legnagyobb szenvedélye, hanem kislányai nevelése is, amit példásan csinál.
Forrás: A Nagy Ő már fiatalon is igazi sármőr volt, akire tapadtak a szebbnél szebb modellek és színésznők. Vonzerejét pedig a nemrég végéhez ért műsor is alátámasztotta, ahol nem egy és nem két nő versengett a kegyeiért. Az apaság azonban őt is nagyon átformálta. Amira születésével a kislány lett élete legfontosabb nője, amit a műsorban is hangoztatott.