Galéria

7 trükk, amit Katalin hercegné gyakran bevet, hogy jobban ragyogjon, mint a hollywoodi sztárok

Forrás:

Katalin szereti az egyszínű darabokat, hiszen azokat nagyon könnyű kombinálni egymással, de ez nem jelenti azt, hogy sosem viselne mintás darabokat. Sőt, nyáron előszeretettel veszi fel a pöttyös vagy virágmintás hosszú ruháit, amiket természetesen elegáns és visszafogott összeállításban visel.


Forrás:

Ruháit gyakran dobja fel egy egyszerű, de nagyszerű elemmel: a gallérral, ami az arcára vonzza a tekinteteket.


Forrás:

Igaz, hogy a vörös szőnyeges eseményeken nem veti el a füstös szem gondolatát, de a hétköznapokban legtöbbször a természetességet részesíti előnyben. Általában barna szemhéjtust és barna szempillaspirált használ, illetve igyekszik az ajkaihoz hasonló színű rúzst választani.


Forrás:

Katalin hercegné tisztában van vele, hogy mi az, ami kiemeli az alakját és előnyös színben tünteti fel. Nemcsak a gallért és az övet szereti, hanem azokat a különböző elemeket is, amik megnyújtják és slankítják az alakját.


Forrás:

Katalin hercegné folyamatosan magára igazíttatja a kedvenc ruhadarabjait. A legjobb példa erre egy kabát, amit várandósan is viselt, majd később, szülés után is előszeretettel vette elő a gardróbjából. Közben természetesen pár centi anyagtól is megszabadult profi szabók segítségével.


Forrás:

Katalin pontosan tudja, milyen frizurát illik viselni az eseményeken, ahogy azzal is tisztában van, hogy neki mi áll a legjobban. Szereti a leengedett hullámos hajat, a copfot, a félig feltűzött frizurát és a kontyot. A félhosszú és hosszú hajra szavaz, emellett nem követi a hajszín trendeket: kitart a gesztenyebarna mellett.


Forrás:

Katalin gyakran visel övvel ellátott kabátot vagy ruhát, ami fontos célt szolgál: kiemeli karcsú derekát és vizuálisan megnyújtja a lábakat.