Galéria

Sztárok legjobb szextippjei: van, aki a furcsa játékokra esküszik

Forrás: Az aranytorú énekesnő igazán őszinte interjúkat adott a szexuális életével kapcsolatosan. Azt már sokan tudják, hogy az orális szex nagy kedvelője, sőt nincs nap, amikor ne akarna ágyba bújni kislánya apjával, Matthew Rutlerrel. Ennek oka, hogy mindig adnak a romantikázásra. Sőt, a 12 évük alatt olyan dolgokat is kipróbáltak, mint a swinger-klub. Hmmmm.....
Forrás: A Galaxis őrzői sztárja elárulta, hogy sokáig okozott neki problémát a hosszú lába, ezért a lovagló pozíciót nem is nagyon részesítette előnybe. Aztán rájött, hogy mindössze két párnára van szüksége, amit a két térde alá tesz, ezzel megemelve saját magát. Azóta mindenkinek ezt a tippet javasolja, főleg ha nagy orgazmusokat akar átélni.
Forrás: A színésznő mindig is nagyon adott magára, amit nemcsak a mindennapokban tart be, hanem a hálószobában is. Sofia egyik legnagyobb szextippjének a gyönyörű, látványos és finom hálóinget tartja, ugyanis hiába a sok cicoma, ha azt pont este, a párunkkal töltött időben felejtjük el. A világ számos pontjáról szerzett be különféle finom hálóingeket, amelyeket minden este szeret viselni. Párja, Joe Manganiello pedig meg is hálálja neki.
Forrás: Hihetetlen, de az énekes őszintén elmondta, hogy szerinte igenis fontos, hogy mindig kitaláljunk valami újat a hálószobában. Érdekes, de ő a bőrruhát és az ostort emelte ki, ami az egyik nagy gyengéje. Bár ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nagy BDSM rajongó, tény és való, hogy ezekkel a kellékekkel már nem áll messze tőle. Vajon Sophie-val emiatt működik olyan jól a kapcsolatuk?
Forrás: A gyönyörű színésznő azt vallja, hogy szexisnek kell éreznünk magunkat, hiszen egy férfi sem akar olyan nővel ágyba bújni, aki saját magától is fél. Ő ehhez mindig valami izgató, szép fehérneműt választ. Egy interjúban elmondta, hogy fontos, hogy a ruha alatt is adjunk magunkra, ugyanis elképesztő önbizalmat tud adni, és a párunkban sem lankadnak majd az érzések.
Forrás: "Meztelenség éjjel-nappal" - vallja a gyönyörű modell, aki pont a pőre testével szerzett hírnevet magának. Állítása szerint azonban ez az egyik legjobb szextippje is. Szerinte igazi előjátékként tud szolgálni, ha egésznap meztelenül mutatkozunk a párunk előtt. Az ő esetében ezt el is hisszük, hiszen rengeteg férfi rajong az idomaiért.
Forrás: Az énekes ránézésre is inkább a romantikus férfiak táborát erősíti, amit egy korábbi interjújával meg is erősített. A jóképű Jonas fiú a zenére esküszik. Pontosabban egy saját, jól bevált lejátszási listára, amit mindig bevet, ha fel akarja dobni a hangulatot. Nem csodáljuk, hogy a szépséges Priyanka Chopra évek óta imádja őt.