Galéria

Híres emberek, akik vállaljak, hogy aszexuálisok

Forrás:

David Archuleta, aki a „Crush” című daláról híres és az American Idolban szerepelt, 2021-ben az Instagramon írta le, hogy korábban a családja melegként azonosította. És bár érzelmileg bármilyen nemű ember iránt képes romantikusan vonzódni, testileg nagyon ritka, hogy bárki is felkelti az érdeklődését.


Forrás:

Janeane Garofalo színésznő és komikus sok filmben szerepelt a 2000-es években. Láthattad a Romy és Michelle-ben, a A kábelbarátban és a Nyakunkon az élet című filmekben. Bár jobbára nőkkel volt kapcsolata, azt mondja, valójában semmi késztetést nem érez az intimitásra, és ő maga is aszexuális.


Forrás:

Paula Poundstone színésznő és stand upos is aszexuálisnak vallja magát. „Nem beszélek sokat a szexről, mert valójában nem is szexelek, és a tetteim nagyrészt önéletrajzi jellegűek.”


Forrás:

David Jay egy nálunk kevéssé ismert aszexuális aktivista, aki poliamorikus kapcsolatban él egy heteró házaspárral, ugyanakkor ő nem visz semmilyen szexualitást a kapcsolatukba.


Forrás:

Tim Gunn divatmogul egy szakítást követően 30 évig nem szexelt senkivel. Azt mondta, nem tudja, hogy csak eltört benne valami, vagy aszexuális lett. Mindenesetre nem címkézi fel magát, de nem zárja ki semminek a lehetőségét.


Forrás:

Caitlyn Jenner, aki a Kardashian-lányok mostoha apja és a Jenner lányok édesapja, évekig élt tagadásban. Végül transzszexuális nőként vállalta magát és elvégeztette a nemátalakítást is. A továbbiakban azonban azt mondta, egyelőre parkolópályára teszi a szexet és a szexualitást, mert sokat kell tanulnia önmagáról.

 


Forrás:

Mike Skinner a brit énekes, a The Streets frontembere korábban azt nyilatkozta, hogy aszexuális. Ahogy korábban írtuk, ez egy spektrum, és Mike végül talált egy nőt, akit elvett és gyermekük is született.