Galéria

Van, akik olyanok, mint az ikrek: híres párok, akik nagyon hasonlítanak egymásra

Forrás: Az egykori sztárpár több, mint 10 évig volt együtt és három gyönyörű fiúk született. A kapcsolatuk ugyan már a múlté, de az biztos, hogy sokan szívesen emlékeznek vissza rájuk, mint Hollywood egyik legszebb sztárpárjára. Megan és Brian ugyanis rendkívül jól mutattak együtt. Mindketten világos bőrűek, kék szeműek és sötét hajúak. Igazi előkelő pár hatását keltették, akiknek magas és sudár fizikuma csak még jobban rátett erre.
Forrás: A jóképű színész sokak szerint inkább különleges külsejű, ami feleségére is nagyon igaz. A mosolyuk, a vakító szemeik és érdekes, szív alakú arcuk is teljesen egyforma. Egymás mellett állva olyanok, mintha egymás férfi és nő változatai lennének.
Forrás: Hollywood egyik legboldogabb és legerősebb kapcsolata minden bizonnyal Jessica Biel és Justin Timberlake párosához köthető, akik furcsamód nemcsak belső, hanem külső adottságaikban is rendkívül hasonlítanak. Széles és ragyogó mosolyuk, természetes vonásaik, kék szemük és hasonló színeik egyszerűen tökéletes párossá teszik őket.
Forrás: Mindkét színész furcsa kisugárzású, illetve csak és kizárólag zseniális alakításokban láthattuk őket. Nem meglepő, hogy egy forgatáson találtak egymásra. Első vörös szőnyeges megjelenésükkor pedig mindenki csodálkozott, hogy egymás mellé állva olyanok voltak, mint az ikrek. Átható szürke szemeik, fehér bőrük és kicsit hidegebb kisugárzásuk miatt nagyon is összeillenek.
Forrás: A színésznőből rendezővé avanzsált sztár és szintén színész férje minden túlzás nélkül hasonlítanak egymásra. Távol ülő, kisebb szemeik, visszafogott mosolyuk, barna hajuk és sápadtabb bőrük miatt kicsit olyan, mintha egy brit házaspár érzését keltenék.
Forrás: Sajnos nem alkotnak már egy párt, de ez még nem változtat a tényen, hogy csodaszépek voltak együtt. Jason és Lisa mindketten mediterrán külsőjegyekkel rendelkeznek. Dús, barna hajuk, markáns arcvonásaik és sejtelmes kisugárzásuk van. Nem is tudjuk, kit választanánk kettőjük közül...
Forrás: Amerika egyik legviccesebb sztárpárja egymás tükörképei is lehetnének, ugyanis szó szerint mindenben egyezik a külsejük. Mindketten szőkék, kék szeműek, széles és kedves mosolyúak, illetve védjegyük a humor. Igazi álompár kívül-belül.