Galéria

10 szexi film, az összebújós estékre

Forrás:

Emma Corrin egy házas arisztokrata nőt alakít, aki heves viszonyt folytat vadőrével (Jack O'Connell). A D.H. Lawrence regény adaptációja tökéletes kikapcsolódás mindenkinek, aki rajong az angol-vidéki szexjelenetekért és a tiltott gyümölcs leszakításáért.


Forrás:

Ez film tele van feszültséggel, ami abból adódik, hogy Elisa Sanchez Loriga férfinak álcázza magát, hogy azzal a nővel lehessen, akit szeret. Az 1901-ben Spanyolországban játszódó film tökéletes választás azok számára, akik egy csipetnyi szenvedélyre, szexre, vágyakozásra és történelmi fikcióra vágynak.


Forrás:

Az Engedetlenség főszereplői Rachel McAdams és Rachel Weisz, mint szerelmespár, akiknek kapcsolatát ortodox zsidó közösségük nem támogatja. A családban bekövetkezett haláleset után Weisz karaktere hazatér, de csak azt tapasztalja, hogy egykori titkos szeretője most egy férfihoz ment feleségül.


Forrás:

A második film, amelyet Anna Todd népszerű fiatal felnőtteknek szóló romantikus sorozatából adaptáltak, az After We Collided, Hardin Scott és Tessa Young kapcsolatának végét követi. Ők ketten még mindig egymásba gabalyodnak úton-útfélen, annak ellenére, hogy megpróbálnak továbblépni más emberekkel és szakmai kötelezettségekkel.


Forrás:

Andrei egy problémás középiskolás diák, aki elbűvölő osztálytársa, Ramona után vágyakozik, amíg egy nyaraláson találkozik egy Anemona nevű csábító nővel, és kénytelen választani közöttük. Ez felnövéstörténet tökéletesen megragadja, hogy mennyi vágy képes felemészteni egy kamasz figyelmét és érzelmeit.


Forrás:

Tyler és barátnője tökéletes középiskolás pár, egészen egy végzetes estéig egy partin, amikor veszekednek és szakítanak. A srác hazavisz egy Holly nevű lányt (Bella Thorne alakítja), és egy szenvedélyes hétvégét tölt vele, mielőtt visszatérne az iskolába, és kibékülne a barátnőjével. De amikor Holly felbukkan, és új diáknak adja ki magát, elszabadul a pokol ebben a feszült szexi thrillerben.


Forrás:

Guilty pleasure klasszikus, a történetről kell mondanunk valamit? Felesleges! Élvezd a táncoló mell- és hasizmokat. Jó, legyen elég annyi a sztorihoz, hogy Mike (Channing Tatum) otthagyja a bútorbizniszt, és visszatér oda, ahol mindannyian látni szeretnénk: egy Myrtle Beach-i chippendale kongresszusra.


Forrás:

Ebben a coming-of-age filmben egy tinédzser lány élete megváltozik, amikor szabad szellemű és szexuálisan felszabadult unokatestvére meglátogatja a francia Riviérán. A nyár folyamán rengeteg új élményben osztoznak együtt, például idősebb férfiakkal találkoznak és jachtjaikon lógnak.


Forrás:

A karrierje végével küzdő egykori énekesnő, Martina, elvesztette a kapcsolatot érzéki énjével - amikoris találkozik egy csinos fiatal párral, akik emlékeztetik őt egykor csillapíthatatlan libidójára. Így kezdődik az utazás, amely Chilébe vezet, hogy Martina jobban megértse saját szexualitását.


Forrás:

A sikeres, házas thrilleríró, Mary Morrison (Kristin Davis) úgy dönt, hogy felbérel egy dadát (Greer Grammer), hogy segítsen vigyázni a gyerekeire, amíg a következő könyvét írja, de a dolgok bonyolulttá válnak, amikor Morrison nem tudja kiverni a fejéből a fiatal segítséget és elkezd fantáziálni róla. Biztosan tetszeni fog mindenkinek, aki szereti a szexi-thriller műfaját.