Galéria

Különös egybeesések Tom Cruise 3 házassága kapcsán

Forrás: 1987. május 9-én házasodtak össze és 1990. február 4-én váltak el egymástól. Mimi gyerekkorától kezdve a szcientológia hite szerint nevelkedett és a színjátszás mellett auditorként, egyfajta lelkészként dolgozott a Szcientológia Egyháznál. Itt ismerkedett meg Tommal, akinek ő lett az auditora. A színésznő évekkel később, miután kilépett ezen vallás kötöttségei alól, úgy nyilatkozott, hogy házasságuk felbomlásáért David Miscavige, az egyház vezetője a felelős.
Forrás: Még szinte ki sem hűltek a válási papírok, Tom már meg is találta szíve újabb választottját. Az 1990-ben bemutatott Mint a villám forgatásán ismerkedtek meg a színésznővel és 1990. december 24-én össze is kötötték az életüket. Két gyermeket fogadtak örökbe, Isabella Jane-t és Conor Antonyt. 2001 februárjában Cruise válókeresetet nyújtott be Kidman ellen, miközben a nő tudtán kívül terhes volt, ám sajnos elveszítette a magzatot. Nicole csak évekkel később, 2007-ben tett pontot a találgatások végére és árulta el azt, hogy valójában méhen kívüli terhessége volt.
Forrás: 2005 áprilisában Tom randevúzni kezdett Katie Holmes színésznővel, majd nem sokkal később 2005. október 6-án bejelentették, hogy gyermeket várnak. 2006 áprilisában megszületett egyetlen közös lányuk, Suri. Még ugyanezen év novemberében egy szcientológiai szertartás keretein belül összeházasodtak. 2012 júniusában Katie beadta a válókeresetet Tom ellen és 2012 júliusában végleg elváltak útjaik, az hogy az egykori szerelmesek között milyen válási megállapodás köttetett, azt sajnos a mai napig nem tudni. A színész akkoriban úgy nyilatkozott, hogy volt felesége részben azért vált el tőle, hogy megvédje a lányukat a szcientológiától.
Forrás: Érdekes mód mind a három hölgy pont 33 éves volt, amikor beadták a válási papírokat! Így minden bizonnyal a 33 egy szerencsétlen szám a színész életében, ha szerelemről van szó.

Sőt! Sokan azt állítják, hogy mindennek köze van ahhoz, hogy a Szcientológia Egyház, a Hubbard Lelkészek Nemzetközi Egyházi Szövetségét eredetileg az arizonai Phoenixben alapította, ami a 33. szélességi körön fekszik.

Arról nem beszélve, hogy a 33 egy mesterszám, ami többek közt az emberiség pozitív energiájának növelését jelképezi a numerológiában, és ebben a szcientológusok is nagyon hisznek.
Forrás: Mi előre szóltunk, hogy a rajongók tényleg elég alaposan körbejárták a témát és igencsak meglepő dolgokra bukkantak! Ugyanis azt is kiszúrták, hogy a színész feleségei mindig 11 évvel voltak fiatalabbak az előzőnél. Sokan pedig ezt is a terv egyik lebuktatott részeként kezelik, ahogy azt is kíváncsian várják, hogy ki lesz a színész következő kiszemeltje!

Egyébként persze az is könnyen megeshet, hogy Tom egész egyszerűen a 33 évnél fiatalabb hölgyekért rajong és nincs semmi számmisztika abban, ahogy a magánélete alakul, bár tény és való, hogy túl sok olyan egybeesés bújik meg mögötte, ami egyre kíváncsibbá tesz mindenkit. És információk híján pedig maradnak az összeesküvés-elméletek.