Galéria

10 dolog, amit szégyellünk a pasik előtt, pedig nem kellene

Forrás:
"A legtöbb lány eléggé szégyellős a vaginája kinézetével kapcsolatban. Pedig fantasztikusak! Mit nem lehet rajta szeretni?"
—PhilosophicalFarmer
Forrás: "Nagyon vonzónak találom a szem alatti sötét karikákat (a fáradtságtól stb.), különösen, ha a lánynak sötét haja és sápadt bőre van."
—8-tentacles
Forrás: "Egyszer végignéztem, ahogy a csajom 8 tacót zabált fel egy ültő helyében, mint egy állat, és ez volt az egyik legszebb dolog, amit valaha láttam."
—GroceryScanner
Forrás: "A hajuk illata, a bőrük illata. Egyszerűen csodálatos a természetes illatuk. De persze a parfüm sem rossz."
—allthekos
Forrás: "Nincs elég időm felsorolni az összes dolgot, ami miatt a nők bizonytalanok, pedig mi férfiak imádjuk, ezért csak annyit mondok, hogy a striák dögösek! Különösen a melleiken vagy a csípőjükön, de még a szülés utáni hasi striák is szexik."
—ElPenedeMuerte
Forrás: "Az elpirulás. Nagyon aranyosnak találom, amikor egy lány elpirul."
—its-me-jimbo
Forrás: "A különösen magas, és a különösen alacsony nőket is hihetetlenül vonzónak találom. Megértem, hogy a nők hajlamosak bizonytalannak lenni a magasságukkal kapcsolatban, de ez nem olyasmi, ami valaha is kizáró ok lenne számomra egy kapcsolatban."
Forrás: "A kis szőrszálak a karon kifejezetten dögösek. Az arcszőrzet... na az már nem annyira, de az sem tudna elriasztani, hacsak nem igazán sötét és vastag. Végül is emlősök vagyunk."
—Jebus_Jones
Forrás: "Nemrégiben (az elmúlt néhány évben) találkoztam néhány lánnyal, akik szuper szégyellősek voltak a szemüveg viselése miatt. Én mindig aranyosnak találtam, de lehet, hogy ez csak azért van, mert én is hordok szemüveget/kontaktlencsét, így tudom, milyen."
—BIessthefaII
Forrás:

"A súlyuk. Nem mintha egy vékony lánnyal bármi baj lenne, de ugyanúgy a kerekded lányok is bejönnek. És szerintem a legtöbb pasi így van ezzel. Egyáltalán nem számít a testsúly."

—Dioksys