Galéria

6 sztár, aki kétszer vette fel ugyanazt a ruhát a vörös szőnyegre

Forrás:

Reel Wilson néhány év leforgása alatt csaknem 25 kilót fogyott, azonban ez sem akadályozta meg abban, hogy a 2023-as Oscar-gálára felvegye egy olyan ruháját, amelyet már egyszer, 2020-ban viselt.


Forrás:

Amikor Cate Balchett 2016-ban először viselte ezt a csodálatos felsőrészt, mindenki azt gondolta, ruháról van szó, azonban 2020-ban megmutatta, nadrággal is simán fel lehet venni.


Forrás:

A bámulatosan szép és örökfiatal Jane Fonda simán belebújt 2020-ban ugyanabba a vörös ruhacsodába, amelyben 2014-ben már egyszer elkápráztatta az egész világot.


Forrás:

Helena Bonham Carter a 2011-es SAG Awards-on viselte először ezt a fekete-fehér ruhakölteményt, amelyet egy évvel később ismét felvett, hogy a Londoni Filmfesztiválon pózoljon.


Forrás:

Helen Mirren stílusa mindig mindenkit lenyűgöz, nagyon finom, ahogy a különböző ruhákkal, kiegészítőkkel játszik. Ezt a ruhát például először fekete harisnyával és kardigánnal vette fel, másodszor pedig zöld kardigánnal és fekete körömcipővel.


Forrás:

Katalin hercegné stílusát világszerte milliók követik, ami annak is köszönhető, hogy a leendő király felesége soha nem vesz fel csak egyszer egy ruhát, szívesen hasznosítja újra őket. Ebben a fehér szépségben például eszméletlen volt 2019-ben és 2023-ban is.