Galéria

Sztárok legcikisebb pillanatai a vörös szőnyegen

Forrás:

Kim Kardashian 2012-ben nagyon csúnyán beégett a vörös szőnyegen, éppen azon az eseményen, amikor legújabb parfümjét szerette volna bemutatni a közönségnek. Egy aktivista ugyanis lisztből készült „bombával” dobta meg, ami teljesen tönkretette a ruháját. Kim ennek ellenére nem menekült el, vállalta az incidenst.


Forrás:

Natalie Portman szinte mindig kifogástalanul gyönyörű, amikor megjelenik egy-egy vörös szőnyeges eseményen, azonban a Thor bemutatóján valamiért ez nem jött össze neki. A sminkje, azon belül a szemhéjpúdere olyan szinten volt elcsúszva, hogy ez a baki bizony mindenkinek szemet szúrt.


Forrás:

Amy Schumer egy alkalommal teljesen direkt adott elő egy óriási esést a vörös szőnyegen Kim Kardashian és Kanye West vonulása közben. Bár a célja az lett volna, hogy megviccelje a celebpárt, a mutatvány semmilyen reakciót nem váltott ki belőlük.


Forrás:

Néhány éve az Oscar-gálán John Tarvolta a létező legváratlanabb pillanatban szeretett volna puszit adni Scarlett Johanssonnak, aki azonban észre sem vette, mit tesz a kollégája, úgy állt ott közben, mint egy viaszfigura.


Forrás:

Nicki Minaj 2014-ben éppen Jessie J-vel és Ariana Grande-val állt a VMA színpadán, amikor a ruhája cipzárja megadta magát, így a kezével kellett takargatnia a testét.


Forrás:

Stella McCartney nem volt éppen figyelmes, amikor 2014-ben a Met-gála szőnyegén vonult, így majdnem letépte Rihanna ruhájának uszályát. Alig volt kínos a dolog…