Galéria

Híres magyar nők, akik mellkisebbítő műtéten estek át

Forrás: Az énekesnő több, mint 10 éve döntött úgy, hogy kisebbre cseréli az implantátumát. Egyre jobban fájt a dereka, a válla és folyamatosan azt érezte, hogy egyre jobban romlik az életminősége is. Kisebb melleivel sokkal nőiesebbnek érzi magát, illetve egészségesebb és boldogabb, mint valaha, amit állítása szerint mások is észre vettek.
Forrás: Az egykori luxus feleség 23 éves korában esett át mellkisebbítő műtéten, mert nagyon zavarta a mindennapokban és a mozgásban. Sőt, állítása szerint a saját hasát sem látta, holott alig nyomot többet 55 kilónál. A közérzete jobbá tétele és önbizalma miatt úgy érzi, hogy a legjobb döntést hozta meg akkoriban.
Forrás: Az énekesnő nagyon sokszor mondta, hogy kisebb mellekre vágyik és szeretne megszabadulni méretes szilikon melleitől. Több, mint 10 éve került sor a mellkisebbítő műtétre. Döntését azzal indokolta, hogy sokat fogyott és már nem érezte a testalkatához illőnek a méreteit.
Forrás: A Való Világból ismert kebelcsoda többször is kés alá feküdt, de végül jóval kisebbre cserélte a kosárméretét. Állítása szerint sokkal könnyebben tud mozogni, az alvás minősége is javult és a tükörbe nézve sokkal esztétikusabbnak látja magát. Egy vele készült interjúban azt mondta, hogy nagyon jó döntést hozott, mert sokkal könnyebbek a hétköznapjai és az önbizalmának is nagyon jót tett.
Forrás: Hihetetlen, de a modell amiatt döntött melleinek kisebbé tétele mellett, mert úgy érezte, mindenki csak egy Barbie babát lát benne. Elege lett az őt körülvevő sztereotípiákból, és hogy elsősorban csak a külseje miatt foglalkoznak vele. Gyermekei születése után végül rászánta magát a műtétre és kisebb melleket csináltatott. Sőt, hozzátette, hogy csak ajánlani tudja, főleg, ha valakinek fáj a dereka, nehezen mozog vagy egészségügyi problémákat okoz számára.