Galéria

Magyar sztárok, akik megműttették a mellüket és azt is megmondták, miért

Forrás: Azt gondolhatnánk, hogy a szépséges modell mindig is elégedett volt magával, hiszen tökéletes genetikája mellé még nagyon szép is. Ám a modellkarrierje során többször kapta azt a visszajelzést, hogy a mellei túl kicsik, ami miatt el is esett bizonyos munkáktól. Végül ez volt az ok, hogy a mellplasztika mellett döntött, amit nem bán, de enélkül is teljes élete lett volna.
Forrás: A Luxusfeleségek sztárja mindig őszinte volt a plasztikai műtéteit illetően. Vivi háromszor feküdt kés alá, ám az elsőt leginkább azért vállalta be, mert a sport miatt egyáltalán nem voltak olyan mellei, amivel elégedett lett volna, így ez az önbizalmára is rányomta a bélyegét. "A sport miatt nem nőtt a cicim, így a szüleim tudta nélkül vállaltam egy műtétet, de miután megmutattam nekik, nem kértek számon, látták, hogy boldog vagyok"  - fejtette ki.
Forrás: A gyönyörű színésznő ma már boldog családanya, karrierje pedig a mai napig felfelé ível. A Barátok köztös szereplése alatt azonban egyre jobban nyomasztotta kis mellmérete, végül elhatározta magát, és a jelek szerint azóta is jó döntésnek tartja.
Forrás: A szépséges színésznő a vele készült interjúnkban is őszintén beszélt a mellplasztikájáról. Dia elsősorban a szoptatás, majd a sok edzés miatti fogyás után érezte úgy, hogy szeretné visszakapni a régi önbizalmát. Ez pedig a mellműtéte után sikerült is.
Forrás: Az egykori Miss Balaton közel a 40-hez is lenyűgözően szép, mellesleg hibátlan alakja van, ám korábban egy nagyobb fogyás és intenzívebb edzés miatt nagyon sokat fogyott az amúgy is formás melleiből. Ő elsősorban a teltségét szerette volna újra viszont látni a tükörben, ami a mostani képein is jól látszik, hogy sikerült.