Galéria

Napi horoszkóp május 24.: a Kosok pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére, az Oroszlánoknak fajsúlyos helyzetbe kell beleállniuk

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

A hét közepén abszolút ideálisnak tűnik minden körülmény arra, hogy végre pontot tegyél egy bizonyos ügy végére, amely kezdett már nagyon a fejedre nőni. Most végre lehet egy kis szabadidőd arra, hogy kikapcsolódj és energiát gyűjts ahhoz, hogy a hét második felében is töretlen lendülettel teljesíthess. Meditálj, egyél finomakat, menj vásárolni, ülj be egy mozifilmre vagy tedd azt, ami egyszerűen jól esik. Kapcsolódj ki, hisz nem minden nap adódik lehetőséged erre!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Eléggé el voltál mostanában foglalva, fáradhatatlanul futottál körbe-körbe a mókuskerékben, a hét közepén azonban úgy tűnik, akad egy kis szabad időd, amikor végre lazíthatsz és szervezhetsz olyasfajta programokat is, amelyek eddig nem fértek bele az idődbe. Engedd tehát meg magadnak azt a luxust, hogy kikapcsolódsz és megadod az esélyt arra, hogy töltekezz. Egy finom vacsora egy hangulatos étteremben, majd után egy romantikus film a szerelmeddel összebújva, na ez az igazi dolce vita!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén gyorsan szeretnél túlesni egy számodra nem épp kellemes dolgon, ám valahogy pont az ellenkezőjét tapasztalod, nemhogy haladnál ugyanis, egy ponton azt gondolod, soha nem is fogsz a végére érni. Mielőtt azonban teljesen elveszne az a halvány lelkesedésed is, előtte érdemes egy kissé elvonatkoztatnod attól, hogy mennyire szeretnél túl lenni rajta és inkább megoldás centrikusan a végéig menni, majd ott kitenni a megfelelő írásjelet és egyszerűen ahogy van, magad mögött hagyni. Amennyiben ugyanis csupán a sajgó sebeidet nyalogatod, azzal egy tapodtat nem jutsz előbbre! Hajrá, bízz magadban és a képességeidben!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Másokhoz képest teljesen különböző álláspontot képviselsz egy bizonyos helyzetben, emiatt kissé szúrósak a feléd érkező tekintetek. Általában nem vagy az a kifejezetten szégyenlős típus, bátran mered vállalni a véleményedet és ki is állsz érte, ha a helyzet úgy hozza, hogy érdemes. Mivel azonban jelen esetben azt érzed, hogy a mondanivalód süket fülekre talál, ráadásul még támadások is érhetnek miatta, jobb, ha a saját nyugalmad és lelki békéd érdekében inkább hátat fordítasz és csendesen elballagsz. Ne akarj a széllel szemben futni, mert csak a hasznos energiádat pazarolod vele!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan helyzetben találod magad a hét közepén, amely elég ismeretlen és váratlan következményekkel járhat, ha nem vagy észnél és nem állsz két lábbal a földön. Gondolkodj tehát racionálisan, gyorsan mérd fel a probléma súlyosságát és mihamarabb cselekedj! Meglátod, ha elindulsz az úton, közelebb lesz a megoldás, mint annak előtte hitted volna, csupán bátorság és tenni akarás kell hozzá! Sokszor sokkal egyszerűbb minden, ha nem esel pánikba, hanem hideg fejjel teszed azt, amit tenned kell és úgy, ahogyan azt a helyzet megkívánja.


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy tűnik, ma végre megértesz bizonyos részleteket egy elég komoly ügyben, melynek a megoldásán már hosszabb ideje dolgozol. Most már végre magabiztosan teheted, amit a helyzet megkíván, hisz azok az ismeretlen pontok is a helyükre kerülnek, amelyek híján eddig nem volt teljes a kép. Ne hagyd, hogy külső ingerek befolyásoljanak, fuss neki, hisz most van az a pillanat, amikor teljesen ideálisak a körülmények arra, hogy végre sikerrel kerüljön pont a dolog végére, egyszer, s mindenkorra.


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét közepén sikerül kivívnod a környezeted elismerését egy bizonyos helyzetben, olyasmit teszel ugyanis, ami nem kevés kockázattal jár ugyan, de mindenképp a köz érdekeit szolgálja. Bár sokan most felnéznek rád emiatt, mégis érdemes a népszerűséget józan ésszel kezelned, hisz a dicsőség gyorsan a fejedbe száll, ha nem vigyázol. Élvezd a néhány perc hírnevet, majd keress új kihívásokat, hisz a jelenlegiből nem lehet túl sokáig megélni!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában véve nehezen lazulsz el, rendkívüli módon képes vagy rágörcsölni bizonyos helyzetekre, borzasztó teljesítménykényszertől szenvedsz. Ennek okán gyakorlatilag képes vagy a végletekig is elmenni, a saját határaidat is túllépni annak érdekében, hogy letegyél valami maradandó eredményt az asztalra. Nem biztos azonban, hogy hosszútávon jót fog tenni neked, ha így éled az életedet, meg kell tanulnod elengedni bizonyos dolgokat, igyekezz többet lazítani, minden alakul majd, ahogy alakulnia kell. Nincs mindenre befolyásod, hisz nem az Univerzum tetején állsz, amelytől persze abszolút nem vagy másoknál kevesebb!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasvalamibe kezdtél, amellyel kapcsolatban nem nagyon van tapasztalata senkinek körülötted, épp ezért gyakorlatilag lehetőséget. ad az Élet arra, hogy végre te is úttörő lehess valamiben. Minden bátorságot és önbizalmat elő kell most kotornod a zsákod mélyéről és beleadnod apait-anyait abba, amit el szeretnél érni. Inspiráljon az, hogy amennyiben sikerrel jársz, márpedig miért ne járná, abban az esetben mindenki téged akar majd követni. Így bizonyíthatod magadnak is, mennyi tehetség van benned és végre megmutathatod mindenkinek, hogy mire is vagy képes!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Annak ellenére, hogy alapvetően a megalkuvó, ellent nem mondó emberek közé tartozol, a hèt közepén mégis olyan szituáció adódik, ahol határozottnak és egyenesnek kell lenned, s minden elved ellenére nemet kell mondanod valamire, amit nemcsak ostobaságnak tartasz, hanem nagyon veszélyesnek is látszik. Ha emiatt valaki megorrol rád, ne törődj vele, hisz ebben az esetben nem a népszerűségi indexed növelésén van a hangsúly, hanem elsősorban a saját érzelmi és fizikai biztonságodról! Időnként érdemes a sarkadra állnod, hiszen attól, mert nem keresed készakarva a konfliktusokat, még nem lehet a bolondját járatni veled sem!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepén valaki akaratán kívül tesz meg mindent azért, hogy az agyadra menjen, neked pedig fogalmad sincs arról, hogy miként vakard le magadról anélkül, hogy megbántanád. Mivel azonban folyamatosan az az érzésed, hogy elszívja az összes energiádat és nem marad erőd semmi másra, épp ezért eljött a pillanat, amikor mégis valamiképp tudatnod kell az illetővel, hogy kezd nagyon sok lenni. Egyszerűen és diplomatikusan hozd tehát a tudtára, hogy ez most neked nem fér bele, a hasznos energiáidat teljesen másra szeretnéd ugyanis fordítani, nem a vele történő, kicsinyes játékra. Ha ezen megbántódik, az sem a te hibád, hiszen a bajt végső soron magának kereste!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

Fontos számodra mások boldogsága, amennyiben érzel valamiféle kémiát két ember között, abban az esetben azonnal felveszed a kerítő köpenyedet és azon dolgozol, hogy mindenáron egy párt alkossanak. Mindeközben a saját boldogságod abszolút a háttérbe szorul, talán kicsit szándékosan is, borzasztóan félsz ugyanis a csalódástól, attól, hogy ha szeretetet vagy szerelmet adsz, akkor rögtön kiszolgáltatottá is válsz. Eljött tehát az iső, amikor érdemes ezeket a gátlásokat tudatosan magad mögött hagynod, amikor el kell fogadnod, hogy a csalódás része az életnek, olyan hasznos lecke, amit az ember az eszébe vésve a következő szituációban használni tud a maga javára. Ne félj boldog lenni, hisz az mindenkinek alanyi jogon jár!