Galéria

3 csillagjegy, akire hamarosan rátalál élete szerelme

Forrás:

Egyszerűen utálod a változásokat, ezért mindent úgy szeretsz, ahogy van, ha pedig valami megzavarja a megszokott rendszeredet, akkor teljesen kiborulsz. Ez persze azt is jelenti, hogy a párkapcsolatodban is ilyen vagy, így még akkor is együtt maradsz valakivel, ha már nem érzel iránta semmit, és biztosan tudod, hogy a dolog nem működik. Jelenleg pont ez zajlik az életedben, az elválás viszont egyáltalán nem megy neked. Egészen odáig, amíg meg nem ismersz valakit, aki teljesen levesz a lábadról, és aki iránt olyan érzéseid lesznek, amikről eddig azt se tudtad, hogy léteznek. Ez a személy ráadásul minden túlzás nélkül az igazi is lehet, ahhoz viszont, hogy megtapasztald az igazi boldogságot, el kell engedned a megszokott és biztonságot jelentő kapcsolatot!


Forrás:

Az utóbbi időben maximálisan a karrieredre koncentráltál, és úgy gondoltad, hogy nincs időd egy párkapcsolatra, azzal ugyanis csak a problémák és a bonyodalmak járnak. A sors viszont nagyon másképp gondolja ezt, ugyanis a közeljövőben meg fogsz ismerkedni egy igazán különleges személlyel, aki szinte az első perctől kezdve elvarázsol. Bár egy ideig ellenállsz, és próbálsz róla nem tudomást venni, ez az illető nagyon kitartóan és hihetetlenül aranyosan akar majd a kedvedben járni, ráadásul hamar rájössz, hogy minden rigolyádat és mániádat elfogadja. Csak add át magad az érzéseidnek, és most az egyszer az eszed helyett hallgass a szívedre, hidd el, hogy megéri, ez a személy ugyanis még a férjed is lehet!


Forrás:

Nagyon magas elvárásaid vannak, ha meg kell fogalmaznod, milyen számodra az álompasi, és minél több év telik el, annál több dolgot írsz fel arra a bizonyos listára az igazival kapcsolatban. Épp ezért az utóbbi időben nem engedtél magadhoz senkit sem közel, mert úgy érzed, hogy mindenki csak az idődet rabolja, de senkinek sincsenek elég komoly szándékai... Ez a nagyon közeli jövőben abszolút meg fog változni, ugyanis felbukkan valaki a múltadból, akire egyáltalán nem számítottál, de akit nagyon kedveltél, és aki most tényleg be akarja bizonyítani, hogy téged akar, na meg egy közös jövőt. Persze először szkeptikus leszel a dologgal kapcsolatban, de egy idő után rájössz, hogy ez most tényleg más, az életed pedig 180 fokos fordulatot vehet egy szempillantás alatt!