Galéria

Sztárok, akiket egy fiatalabb nő miatt hagyott el a párjuk

Forrás:

A színész sosem tartozott a hűséges férfiak táborába. Bár annak idején feleségül vette a szépséges Kim Basingert, 10 év után mégis belehabarodott egy nála jóval fiatalabb szépségbe. Sőt, 2012-ben végül egy nála jóval fiatalabb hölgy, Hilaria Baldwin mellett horgonyzott le.


Forrás: Azóta 6 gyermekük született, és úton van a hetedik!
Forrás:

Volt idő, amikor Ryan Phillippe-et és volt feleségét, Reese Witherspoon színésznőt Hollywood legszebb párjai között tartották számon, de 2006-ban mégis a válás mellett döntöttek, méghozzá Ryan hűtlensége miatt. A színész a Stop-Loss színésznőjével, Abbie Cornish-sel szűrte össze a levet. Abbie 7 évvel fiatalabb, mint Reese, és 2010-ig voltak együtt.


Forrás:

Brad Pitt soha többé nem tudja magáról lemosni, hogy annak idején a 12 évvel fiatalabb Angelina Joliért hagyta el Jennifer Anistont. Bár sokáig nagyon boldogok voltak együtt, és három közös gyermekük született, valamint összesen 6 gyermeket neveltek együtt, a mai napig háború folyik a két színész között a felügyeleti jog miatt. Jen már továbblépett, megbocsátott, és Braddel egészen baráti a kapcsolatuk!


Forrás: Még viszonylag ismeretlen színész volt Hollywoodban, amikor Tom Cruise 1987-ben elhatározta, hogy feleségül veszi Mimi Rogers-t. A színésznő 7 évvel volt idősebb Tomnál. Ám miután találkozott Nicole Kidmannel a Mennydörgés napjai forgatásán, Cruise gyorsan elvált feleségétől, nem sokkal később pedig a fiatal Nicole-t kísérte oltárhoz.
Forrás:

Kevin Costner 1978-ban kötött házasságot Cindy Costner színésznővel. Három gyermekük született, de 16 évvel később a pár a válás mellett döntött, ugyanis a színész megismerte Christine Baumgartnert, akitől azóta szintén születtek gyermekei.


Forrás:

Johnny Depp 14 évig volt kapcsolatban Vanessa Paradis francia énekesnővel, akitől két gyermeke született. 2012-ben viszont megismerte Amber Heard színésznőt, aki miatt maga mögött hagyta kapcsolatát.

Sőt, az akkor 20-as éveiben járó színésznőt el is vette. Ezt valószínű már megbánta, hiszen nemcsak elváltak, de jelenleg is pereskednek.


Forrás:

A Star Wars színésze, Ewan McGregor egy percig sem habozott, amikor úgy érezte, hogy házassága már nem működik jól. 2017-ben külön költözött feleségétől, Eve Mavrakistől, 2018-ban pedig a válási papírokat is beadta. Mindezt azért, mert megismerkedett a 33 éves Mary Elizabeth Winstead színésznővel, és egymásba szerettek.


Forrás: Azóta első közös gyermekük is megszületett!