Galéria

8 dolog, amit tudnod kell a repülésről!

Forrás:

A tapasztalt légiutaskísérők szerint az első számú szabály, hogy soha nem szabad kicsatolt övvel elaludni a fedélzeten, ugyanis a gép bármikor turbulenciába kerülhet és így megütheted magad.


Forrás:

Fontos azt is tudni, hogy a repülés kiszárítja a bőrt, a testet, ezért az utazás ideje alatt a legjobb, ha vizet, esetleg gyümölcslevet iszol, a kávét, alkoholt kerüld el, hiszen ezek vízhajtó hatásúak és nyugtalanná is tehetnek.


Forrás:

Természetesen minden felszállás előtt alaposan kitakarítják a fedélzetet, de ettől függetlenül sem ajánlott ledobnod a zoknidat, hiszen így sem túl higiénikus a dolog, ráadásul elég illetlen is.


Forrás:

Vannak olyan országok, amelyekben landolva, ki kell töltened néhány papírt még a fedélzeten, ezért jól teszed, ha van nálad toll, a légiutaskísérőknél csak néhány darab van.


Forrás:

Minden az udvariasságon múlik, szóval, ha szépen szólsz a személyzethez, bármit elkészítenek és bármilyen szívességet megtesznek. Az ételedet is megmelegítik, ha hidegnek ítéled.


Forrás:

„Biztosan a légiutaskísérő szól belőlem, de soha nem repülnék szandálban és ujjatlanban” – mondta a HuffPost-nak egy légiutaskísérő, aki arra kéri a leendő utasokat, hogy öltözzenek rétegesen és kényelmesen.


Forrás:

Gondolkodtál már azon, miért van mindig olyan hűvös, sőt olykor kimondottan hideg a kabinban? Nos, ennek az az egyszerű oka, hogy azok, akik rosszullétre hajlamosak, jobban érzik magukat alacsonyabb hőmérsékleten.


Forrás:

A légiutaskísérők rémálma az olyan utas, aki megérinti, sőt turkál a zsúrkocsin, legyél olyan kedves és soha ne tegyél ilyet!