Galéria

Légiutas-kísérők felfedték a legsötétebb titkokat

Forrás:

"Majdnem minden repülőn vannak emberi maradványok a gépen [urnában vagy koporsóban], vagy a poggyászoknál."


Forrás:

"Arra az időre, amíg késlekedés van a kapunál, nem fizetnek ki minket. Mi pont ugyanolyan idegesek vagyunk ilyenkor, mint te, ha nem jobban!"


Forrás:

"Az oktatásunk 98%-a arról a 0.1%-ról szól, amit reményeink szerint sosem kell átélnünk... Felkészítenek minket tűzre, elsősegény nyújtására, és arra is, hogyan kell evakuálni a gépet rekordidő alatt."


Forrás: "Hacsak nem vagy extrémmód szerencsés, és a géped épp nem egy nagy karbantartás után gurul ki a hangárból, biztos lehetsz abban, hogy valami épp el van törve benne. Egy gépen belül több alkatrész is lehet törött, és mégis képes simán repülni."
Forrás: "Ne dobd bele a papírzsepidet a pohárba. Kevés helyünk van a szemét tárolására, úgyhogy egymásba tesszük a poharakat. Amikor beledobod a zsepit, nekem ki kell onnan halásznom, ilyenkor pedig egy kicsit mindig meghalok belül."
Forrás: "Amikor az utasok arról érdeklődnek, hogy miért késlekedik a gép, általában valamilyen kamu magyarázatot találunk ki, mert az IGAZI válasz megijesztené őket. 'Van egy apró technikai probléma, és a mérnökök már úton vannak', de a valóságban: a kabinnyomás nem működik."
Forrás: "Kérlek, KÉRLEK ne kérdezd meg, épp hol repülünk át. Nem tudjuk és nem is érdekel minket."
Forrás: "A repülő elég undorító. Ne mászkálj rajta mezítláb. És semmiképp se egyél meg valamit, amit leejtettél a padlóra."
Forrás:

"Ha valamit szépen kérsz, általában odaadjuk neked, de ha követelőzöl, és bunkó vagy... sok sikert ahhoz, hogy ingyen adjunk valamit."


Forrás:

"Törvény kötelez minket arra, hogy elmondjuk, hogy az öv bekapcsolását jelző lámpa felvillant. Ha nem tesszük, és ellenőr van a gépen, személyre szóló büntetést kapunk."