Galéria

Amit mindenki tudni akart: híres emberek illatai

Forrás: Kim Kardashian mindegyik nővére illatát leírta, amikor új illatait reklámozta. "Kendallnek nincs illata – ami jó dolog. Egyszerűen csak mindig friss és tiszta illata van, olyan, mint egy szupermodellnek." – mondta a The Cut nevű magazinnak. "Kylie az egyik saját parfümömet használja, amiben gardénia és jázmin van. Kourtney természetes illatokat részesít előnyben. Khloé-nak pedig nagyon gyümölcsös illata van."
Forrás: Winnie Harlow egy koncert alkalmával találkozott az énekesnővel, akivel egyébként remek kapcsolatot ápolnak és mindig jókat beszélgetnek, ha épp van pár szabad percük. Egy interjú során pedig azt is megosztotta, hogy Bey-nek kakaóvaj és citrom illata van.
Forrás: Amikor Andy Cohen megkérdezte a zenészt, akinek közeli barátja Károly herceg, hogy milyen illata volt a néhai királynőnek, Sting gyorsan válaszolt, és megosztotta, hogy a királynő illatát a rózsákhoz lehetett hasonlítani.
Forrás: A SiriusXM The Jess Cagle Show-jában tett látogatása során Yvette Nicole Brown mesélt a színésszel való találkozásáról, aki azt mondta neki magáról, hogy nem használ dezodort:
"Az első gondolatom az volt, hogy a lehető legközelebb megyek hozzá, hogy megnézzem, igaza van-e, de nem volt szaga. Olyan az illata, mint a granola és a jó élet. Édes illata van."
Forrás: 2021 augusztusában az énekesnőből lett Fenty-mogul egy videót tett közzé a Twitteren, amelyben sztárok tucatjai mondják el, hogy ő a legjobb illatú celeb. A leggyakoribb szó az illata leírására: mennyország.
Forrás: James Marsden nagy rajongója a tévés mogulnak. Egy interjúban pedig élete egyik legszebb pillanatának írta le, amikor megölelhette Oprah-t. Ezt követően tették fel neki a kérdést, hogyan írná le Winfrey illatát:
"Csodálatos illata volt... Mint a gyémánt."
Forrás: Azt hiszen nem túlzás azt állítani, hogy a világ egyik legnépszerűbb férfijaként él most a köztudatban, akiért nők és férfiak egyaránt megőrülnek. Harry a One Direction együttesében kezdte meg karrierjét, és egykori társa, Liam Payne mondta egyszer a Vogue-nak, hogy Styles-nek friss pamut és lenvászon illata van.

Andy Cohen viszont más véleményen volt: "Nyár illata van." - magyarázta a The Late Late Show műsorvezetője a PEOPLE's Kids interjú során. – Olyan, mint a táskád alja, amikor visszaérsz a strandról.