Galéria

Heti horoszkóp május 22-28.: a Bikák fajsúlyos ügyben hozhatnak döntést, a Skorpiók kellemetlen helyzetben kerülhetnek

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Az esetek döntő hányadában minden tőled telhetőt megteszel a legjobb eredményért, mégsem mindig vagy maradéktalanul elégedett, hisz esetenként azt gondolod, hogy sokkal többet ki lehetett volna hozni bizonyos helyzetekből. Nem történik ez másként az előtted álló héten sem, kissé bűntudat gyötör egy olyan ügy tekintetében, amelyből érzésed szerint jobb eredménnye is kijöhettél volna. Ne hagyd azonban, hogy a lelkiismeret furdalás kerekedjen felül, ez most így sikerült, te minden tőled telhetőt megtettél azért, hogy a lehető legjobb legyen az eredmény. Ne őrlődj, keress új kihívásokat, vágj bele olyasmibe, amihez kedved van és értesz is hozzá!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Fajsúlyos ügyben kell döntést hoznod az előtted álló héten és mivel eléggé szorít az idő, ezért tudod, hogy mihamarabb állást kell foglalnod. Mielőtt tehát véglegesen határoznál, sorakoztass fel magadban minden, az adott ügy mellett és ellen szóló érvet, s jól gondold át, minek mi lesz a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne félj levonni a végső konzekvenciát. Ha biztos vagy a dolgodban, merd vállalni döntést, s teljes mellszélességgel állj ki magadért! Ne hagyd, hogy az első pillanatban elijesszenek a nehézségek, erős vagy és megalapozott következtetésekre jutsz, épp ezért nem is kell szégyellned magad!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Fontos cél elérését tűzted ki magad elé az előtted álló hétre, jelenleg azonban nem állnak rendelkezésre a megfelelő eszközök ahhoz, hogy különösebb bonyodalmak nélkül elérd a hegy csúcsát. Szedd azonban össze minden tudásodat, tapasztalatodat és akaraterődet, merülj el a dologban, hisz anélkül nem fogod tudni elérni azt, amit szeretnél. A lényeg ezúttal is a részletekben rejlik, ezért tehát próbáld kihámozni mindenből az üzenetet, mely a megoldókulcshoz szükséges. Ha mások kéretlen tanácsokkal bombáznak, finoman és diplomatikusan utasítsd el őket, hisz ezt most egyedül neked kell megoldani. Amennyiben sikerül, abban az esetben mérhetetlenül büszke leszel magadra!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Valaki belekontárkodik a dolgaidba az előtted álló héten azzal a nem titkolt szándékkal, hogy arcátlan módon átvegye az irányítást az életed felett. Nem is érted hirtelen, hogy mi történik körülötted, abban azonban biztos vagy, hogy nem szeretnéd egyetlen perc erejéig sem átadni a lehetőséget másoknak, ebben az esetben ugyanis többé nem leszel kompetens a saját ügyeidet illetően. Épp ezért nem kell tűrnöd, hogy mások határozzák meg, miként teszed azt, amit egyébként is tökéletesen tudsz. Mielőtt tehát még jelen helyzetben a fejedre nőne az illető, előtte világosan hozd az értésére, hogy egymagad is jól elboldogulsz, ő pedig törődjön a saját életével!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szerencsésnek mondhatod magad, hisz az előtted álló héten egycsapásra rengeteg támogatód akad egy olyan úton, ahol nemes célért küzdesz. Hálás vagy érte, ám ennek ellenére pontosan tudod, hogy az előtted álló akadályokkal bizony neked kell megküzdened, ám ezzel együtt a babérokat is te arathatod majd le. Ugyanakkor mivel rengeteg tapasztalattal, tudással és élménnyel gazdagodhatsz, épp ezért merj bátran előremenni, mert hisz ha eléred a célodat, akkor bizonyosa méltán lehetsz majd büszke magadra! Csak így tovább!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az előtted álló héten kézzel fogható formában jelentkeznek rajtad a kimerültség jelei, az utóbbi idők hajtásának köszönhetően ugyanis csupán arra maradt erőd, hogy vonszold magad előre. Eljött tehát a pont, amikor a saját érdekedben kell húznod egy vastag vonalat és azon túl már semmifajta plusz terhet nem vállalni, hiszen a célod nem az, hogy ágynak dőlj. Ne akarj mindenáron kitűnni a tömegből, ehelyett kicsit fordulj befelé és koncentrálj olyasféle dolgokra, amelyek feltöltenek! Ne áldozd fel magad a siker oltárán!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A legnagyobb megdöbbenésedre az előtted álló héten valaki a nyakadba próbál zúdítani minden felelősséget annak ellenére, hogy neki is legalább annyi köze van egy bizonyos ügyhöz, mint amennyi neked. Te azonban légy észnél, ne hagyd magad, állj a sarkadra és ha kell, határozottan nyomatékosítsd az illetőben, hogy ha a siker is közös, akkor a felelősségvállaláson is osztoznotok kell. Ne engedd, hogy kimeneküljön a helyzetből, az ugyanis nem opció, hogy még ezt a terhet is a válladra tegye. Ne vidd másokért vásárra a bőrödet csak azért, hogy meg ne orroljanak rád! Kizárólag azért vállalj felelősséget, amihez valóban van közöd, a többi nem a te dolgod!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Relatíve kellemetlen helyzetbe kerülhetsz az előtted álló héten, amelynek során mások miatt kell magyaráznod a bizonyítványodat annak ellenére, hogy vajmi kevés közöd van közvetetten a dologhoz. Mivel azonban mégsem hagyhatod, hogy ez legyen az, ami befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében, épp ezért tehát ne késlekedj, mihamarabb állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, hogy mégis miért kerültél ebbe a helyzetbe. Arra érdemes ügyelned, hogy ne indulatosan kezeld a kialakult szituációt, hisz azzal csak nagyobb gyanúba keverheted magad!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Végre sikerülhet elérned a korábban kitűzött célodat az előtted álló héten, amelyért nem keveset dolgoztál, így büszkén és teljes joggal ünnepelheted az általad önerőből elért eredményt. Biztosan lesznek olyanok, akik nem örülnek majd őszintén a sikereidnek, hisz ők is a dobogó legfelső fokára pályáztak, mivel azonban te több időt és energiát fektettél bele, jóval több áldozatot hozva a győzelemért, ezért ez most neked jár. Ne is foglalkozz ezekkel az emberekkel, egyszerűen csak légy büszke magadra!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Ugyan készakarva nem keresed a konfliktushelyzeteket, mégis sikerül összetűzésbe keveredned a körülötted élőkkel az előtted álló héten. Nem érted ugyanis egyes emberek hozzáállását azokhoz a dolgokhoz, amelyek mindenki érdekeit szolgálják, ebből fakadóan nem is szeretnél engedni ezekből a dolgokból, hisz ha most nem állsz ki a közösségért, akkor bizony gyorsan széteshet az, ami eddig olajozottan működött. Ügyelj azonban a stílusra és arra, hogy ne arroganciával add elő a mondanivalódat, hisz nem az a cél, hogy magadra haragítsd a közvetlen környezetedet! Amennyiben mégis elragad a hév és olyasmit mondasz, ami rossz fényt vet rád, abban az esetben ne szégyellj elnézést kérni!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Teljesen ismeretlen helyzetben kell boldogulnod az előtted álló héten, méghozzá úgy, hogy a tapasztalatlanságod ne tűnjön fel senkinek. Mivel azonban ezzel egyfajta gödröt ásol magad alatt akaratlanul is, épp ezért igyekezz felvállalni azt, hogy abszolút zöld fülűnek számítasz, így később kisebb lehet a felelősségre vonás mértéke is. Nem kell mindenhez értened, nem kell minden területen profinak lenned, attól ugyanis, mert jelen pillanatban nem értesz még valamihez tökéletesen, attól még te is ember vagy. Figyelj, tanulj, okulj és főként ne vállalj olyasfajta terheket magadra, amelyek alatt összeroskadsz!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

Kiemelkedő tehetséggel bírsz egy bizonyos dologban, a környezeted pedig csak tátott szájjal figyeli, ahogy kisujjból kirázod azt, ami nekik mindig nagyon nyögve-nyelősen megy. Ragadd meg tehát a kezüket és avasd be őket a részletekbe, hisz ha már ilyen talentummal áldott meg a Sors, akkor érdemes ezt felhasználd arra, hogy átadod másoknak is a tudásodat. Hidd el, a népszerűségi indexed az egekben lesz majd, ezen kívül te is elégedetten nyugtázhatod, hogy ma is tettél valamit azért, hogy a Világ előreléphessen egyet!