Galéria

Napi horoszkóp május 20.: a Mérlegeknek egyedülálló terveik vannak, a Bakoknak érdemes az emberi kapcsolataikra időt szánniuk

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki csúnyán visszaélt azzal, hogy segítettél neki, gyakorlatilag a gödör legmélyéről húztad vissza, most mégis úgy viselkedik veled, mintha te lökted volna annak idején a gödörbe. Borzasztóan felháborít az illető viselkedése, ám amennyiben van ennyi önuralmad, abban az esetben ne tedd meg neki azt a szívességet, hogy emiatt lelkileg megtörsz, sokkal inkább érdemes felszívnod magad és úgy elengedned az életedből, hogy nem állsz vele semmilyen harci helyzetben. Igen, sajnos vannak ilyen emberek, akik arcátlanul vastag bőrrel használják ki mások segítőkészségét, ám te légy büszke magadra, hiszen az utóbbiak táborát erősíted, aki mindig készen áll harcba indulni másokért!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Jelen pillanatban olyasmivel foglalkozol, amelyből a jelek szerint semmiféle előrelépés nem várható, ennek ellenére, bármilyen zsákutcának tűnik is a helyzet, a végsőkig ragaszkodsz hozzá. A nagy kötődésben eljön azonban egy pont, amikor bármennyire nehéz is, be kell látnod, hogy innen nem vezet már tovább út, épp ezért le kell zárnod és továbblépni. Ne kudarcként éld meg a dolgot, épülj belőle, vonj le minden konzekvenciát és keress új feladatokat, amelyekben ki tudsz teljesedni!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Valaki a közvetlen környezetedben trükközni próbál, nem éppen tisztességes eszközökkel igyekszik a célját elérni. Neked ez gyorsan feltűnik, ám nem nagyon tudod, mi tévő legyél, hisz nem feltétlenül szeretnél konfliktus helyzetbe kerülni, de azt is be kell látnod, hogy ha az illető így folytatja és te nem avatkozol közbe, akkor senki nem fogja észrevenni, mi zajlik a háttérben. Alapvetően nem vagy ugyan konfliktuskereső, ám akármilyen nehéz is, ebbe a helyzetbe most bele kell állnod és négyszemközt felhívni a figyelmét arra, hogy normál esetben így nem lehet sikerhez jutni, de legalábbis negatív következmények nélkül biztosan nem. Hidd el, a nap végén büszke leszel magadra!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Az eddig jól megszokott körülmények megváltozni látszanak körülötted, ebben a pillanatban azonban azt még pontosan nem tudod, hogy ez jó-e neked vagy mégsem, ez a bizonytalanság azonban igencsak frusztrál. Annak érdekében azonban, hogy ne a feszültség határozza meg az alaphangulatodat, igyekezz kicsit lazábban hozzáállni a helyzethez. Nem kell mindig matekozni, mert ha beleveszel a számok sűrűjébe, akkor bizony nem fogsz tudni kikeveredni belőle. Csak menj és tapasztalj annak érdekében, hogy később haszonnal kamatoztathasd azt, amit most megszerzel. Ne félj az ismeretlentől!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hétvége első napján rá kell jönnöd arra, hogy bizonyos emberek a közvetlen környezetedben kifejezett ellenszevvel tekintenek azokra a sikerekre, amelyeket eddig sikerült elérned. Nem is igazán érted, hogy mi a problémájuk veled, ebből fakadóan az sem világos, hogy mit várnak el tőled. Mielőtt azonban felszállnál a mókuskerékre és elkezdenél folyamatosan mások elvárásainak megfelelni, előtte azért érdemes tisztáznod magadban, hogy bármennyire is szeretnél, nem fogsz tudni mindig mindenkinek megfelelni, illetve mindig mindenkit boldoggá tenni. Járd a saját utadat, amennyiben megfelelőnek találod, abban az esetben ne hagyd, hogy bárki letérítsen róla!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bár nem minden a terveid szerint alakul ezen a hétvégén, pillanatnyilag mégis kész vagy beletörődni ebbe, hisz elfogadtad a tényt, nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok menetét. Ugyan alapvetőleg az a személy vagy, aki számára fontos a tervezhetőség és kiszámíthatóság, ebben mégis valahogy nagy könnyebbséget jelent sodródni az eseményekkel, abban bízva, hátha jó irányba visz majd a víz. A pillanatnak élj, hisz az a fontos, hogy a Mában érezd jól magad!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egészen egyedülálló tervekkel állsz elő a hétvége első napján, amelyek azonban nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyerik majd, ettől függetlenül mégis sziklaszilárdan érdemes hinned magadban, hisz ha engedsz a nyomásnak, sosem fogsz tudni sikereket elérni! Most semmi más nem fontos, csupán az, hogy te elhidd, sikerülhet és ne engedd, hogy bogarat tegyenek a füldebe, ami elbizonytalanítana. Legyen önbizalmad és kövesd az általad legjobbnak gondolt útvonalat!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Felelősségteljes feladatot kaptál a hétvégére, amely miatt érthető okoknál fogva borzasztóan bosszús vagy, hiszen teljesen más terveid voltak. Annyi vigaszod lehet azért a nagy bosszankodásban, hogy a feladat ellenére abszolút szabad kezet kaptál a megoldás tekintetében. Mivel a bosszankodás nem fog előrevinni, épp ezért igyekezz összeszedni magad és mihamarabb nekifutni a rás bízott küldetésnek annak érdekében, hogy mihamarabb végezz is vele. Ha ügyes vagy, akkor marad időd kiélvezni a hétvége hátralevő részét! Hajrá!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, túl sok megoldatlan probléma ül a válladon, amelyek ugyan megoldásra várnak, mindennnél jobban szeretnéd, ha mihamarabb pont kerülne valamennyinek a végére. Ne hagyd azonban, hogy meghatározza az alaphangulatodat a sok nyitott mondat, hétvége van, kapcsolódj ki olyan emberekkel, akik feledtetik veled a pillanatnyi viharfelhőket. Pihenj, vonatkoztass el mindentől, majd ha ismét feltöltődtél lelkileg és fizikailag is, akkor vedd őket elő újra és szép, sorjában oldd meg, amelyiket magadtól is képes vagy. Arra mindenképp érdemes ügyelned, hogy ne a szőnyeg alá seperd a problémákat, hiszen előbb vagy utóbb pont kell, hogy kerüljön valamennyinek a végére.. Amennyiben szükségét látod, abban az esetben kérj segítséget olyan személyektől, akik jártak már előtted ezen az úton!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Az utóbbi időben abszolút magával sodort az élet, olyannyira zsúfolt napjaid vannak, hogy kezdenek teljesen háttérbe szorulni azok az emberi kapcsolatok, amelyek eddig fontosak voltak számodra. Mielőtt azonban a barátaid teljesen eltűnnének, érdemes mérlegelned egy pillanatra, mi a fontosabb: rohanni valami után megállás nélkül vagy időt fordítani azokra az emberekre, akikre örömben-bánatban mindig számíthatsz. Amennyiben az utóbbi következtetésre jutsz, érdemes kiszállnod egy időre mókuskerékből és felmelegítened azokat a kapcsolatokat, amelyek fontosak számodra. Hétvége van, keressetek közös programot, töltsetek minőségi időt együtt. Hidd el, hosszútávon abszolút kifizetődő lesz!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sok terhet vettél a nyakadba az utóbbi időben, amelyek nagyrészt nem is rád tartoznak, mégis te vagy az, aki roskadozik alattuk. Mielőtt teljesen összenyomna a hatalmas súly, előtte azért érdemes elkezdned megszabadulni valamennyitől. Lásd be, mások gondját úgy sem neked kell megoldanod. Foglalkozz a saját megoldandó feladataiddal, ne akard a világ megváltó jelmezt magadra ölteni, hisz egyfelől abba nagyon könnyen bele lehet fáradni, másfelől pedig olyan felelősséget veszel a nyakadba, amiért később meg is ütheted a bokádat. Hiányzik ez neked?!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

A nagy vesszőfutásban igyekszel kikerülni a nagyobb akadályokat, ezzel viszont azt fogod elérni, hogy folyton újra kell kezdened az egész folyamatot. Egyszerűbben is meg tudod azonban oldani a helyzetet, ha nem trükközöl, ami lehetővé teszi majd, hogy gyorsabban juss a célvonalba. Igyekezz minden szálat megfelelően elvarrni ahhoz, hogy végül ne okozzon fejfájást az, hogy vajon a későbbiekben hol fog visszaköszönni a trükközés. Hidd el, ha nekifutsz, hamarabb végigérsz rajta, mint gondolnád!