Galéria

6 beauty termék, amit muszáj beszerezned tavasszal, ha olyan tökéletes bőrre vágysz, mint amilyen Miley Cyrusnak van

Forrás:

Miley a géles arctisztítókat részesíti előnyben, ezek közül is az a típus a kedvence, ami, ha kell, leszámol az esetleges pattanásokkal is. Erre tökéletes választás a CERAVE arctisztító gélje, ami képes megtisztítani az eltömődött pórusokat, csökkenti a bőrhibákat, pattanásokat és a felgyülemlett faggyút, miközben még a bőr védőrétegét is megőrzi.

ITT tudod beszereni!


Forrás:

Miley szinte minden egyes nap feltesz egy maszkot az arcápolási rutinja keretein belül, ezt pedig nagyon jól is teszi! Az Avon bőrsimító arcmaszkja eltávolítja a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, összehúzza a pórusokat és hihetetlenül kisimítja a bőrt, aminek következtében nagyban javul annak textúrája.

ITT tudod beszerezni!


Forrás:

Miley minden egyes nap használ retinolt, ha pedig te is követnéd a példáját (és miért ne tennéd?), akkor mutatjuk is azt a szérumot, amiben retinol található, mégis akár mindennap használhatod anélkül, hogy attól kéne félned, hogy érzékeny lesz az arcbőröd! A Kiehl’s terméke egy igazi kincs, hiszen láthatóan képes csökkenteni a ráncok megjelenését és nem kicsit feszesíti a bőrt. Nem is csoda, ha Miley imádja!

ITT tudod beszerzni!


Forrás:

Miley imádja, ha üde és ragyogó a bőre, ezért a retinol után soha nem felejti el feltenni a kedvenc ragyogást fokozó hidratáló krémjét. Mi mindenképpen az Estée Lauder termékét ajánljuk, ugyanis a használatával a bőröd sokkal kevésbé lesz fakó, a sötét foltok drasztikusan csökkenni fognak, a végeredmény pedig egy feszes, rugalmas és ragyogó arcbőr. Ugye, hogy milyen jól hangzik?

ITT tudod beszerzni!


Forrás:

Miley évek óta ragaszkodik a rózsás arcpermethez, enélkül ugyanis soha nem megy sehova, nem véletlenül! A The Body Shop terméke tökéletes azok számára, akik akkor is hidratálnák az arcbőrüket, amikor már smink van rajtuk, hiszen elég csupán egy spricc az arcra, és máris érezni fogod a hatását. Plusz piros pont, hogy a rózsa illat azonnal feldobja az ember kedvét!

ITT tudod beszerzni!


Forrás:

Miley mindig kihangsúlyozza, hogy az egyik legfontosabb beauty termék, ami minden esetben a táskájában lapul, az egy ajakbalzsam, a szája ugyanis a kiszáradásra hajlamos. Ezzel persze vagyunk így páran, ráadásul a rúzs is sokkal jobban néz ki olyan ajkakon, amelyek nincsenek kiszáradva, hanem tökéletesen hidratáltak. Épp ezért tökéletes választás a Lush ajakápoló vaja, amely vajpuha ajkakat ígér, te pedig pont ezt az eredményt is fogod kapni. Maga a termék egyébként vegán és 100%-ig természetes, plusz infó pedig, hogy enyhén édes ízű, ami miatt alig várod majd, hogy újra feltedd!

ITT tudod beszerezni!