Galéria

4 érdekesség Miley Cyrus Flowers című daláról, amitől eldobod az agyad

Forrás:

Ha a Flowers refrénje nagyon ismerősnek tűnik, az egyáltalán nem véletlen, a dal ugyanis szándékosan hasonlít kísértetiesen dallamvilágban és szövegileg Bruno Mars When I was Your Man című dalára. 

Azt leszámítva, hogy míg Bruno dala arról szól, hogy mit bánt meg, hogyan viselkedne exével, ha új esélyt kapna, addig Miley mondhatni „válaszolt” erre a szövegre, így ő az a lány, akit elhanyagoltak, nem értékeltek eléggé:

Bruno verziója:

Virágot kellett volna vennem neked és fognom kellett volna a kezedet,

Minden órámat neked kellett volna adnom, amikor lehetőségem volt rá,

Elvihettelek volna minden buliba, mert táncolni akartál.

Miley verziója:

Tudok venni magamnak virágot,

Írhatom a nevemet a homokba,

Órákig beszélgethetek magamnak,

Mondhatok olyan dolgokat, amiket nem értesz,

Elvihetem magam táncolni és foghatom a saját kezemet,

Igen, jobban tudom szeretni magam, mint te. 

Ha pedig ez még mindig nem lenne elég fricska, akkor az biztosan az, hogy ez volt az a dal (mármint Bruno Mars verziója), amit Liam Miley-nek ajánlott akkor, amikor eljegyezte őt. Kínos, igaz?


Forrás:

Miley azt sem bízta a véletlenre, hogy mikor jelenik meg a világ új szakítós himnusza! A dal ugyanis pont Liam születésnapján, január 13-án jelent meg. Ezzel viszont még mindig nincs vége, az énekesnő ugyanis fontosnak tartotta, hogy ausztráliai (Sydney) idő szerint legyen január 13-án a dal premierje (Liam ausztrál), így Miley otthonában, Los Angelesben például január 12-én jelent meg a dal... Nem semmi, igaz?


Forrás:

A klip egy részében Miley fantasztikusan néz ki egy öltönyben és magassarkúban, ám azt kevesen tudják, hogy ez az öltöny bizony Liamé volt, ráadásul egy bizonyos eseményen viselte; a Bosszúállók: Végjtáték premierjén. És hogy miért fontos ez a kapcsolatuk szempontjából?

Ez volt az az esemény, amikor Liam a vörös szőnyegen azt mondta Miley-nek, hogy „viselkedjen most az egyszer”, amiért Miley úgy tett, mintha megnyalná őt.


Forrás:

Biztos megakadt a szemed azon a bizonyos aranyruhán is, amit Miley a klipben visel, igaz? Természetesen ehhez is van egy utalás, amire bár nincs bizonyíték, de a rajongók elárasztották vele a netet. A ruha egyébként egy YSL darab az 1991-es őszi kollekcióból, az érdekességek viszont nem itt kezdődnek. Sok fan ugyanis úgy gondolja, hogy Miley ezzel a ruhával Jennifer Lawrence-re akart utalni, ugyanis a színésznő egy nagyon haszonló darabot viselt az Éhezők viadala premierjén, ráadásul a haja is nagyon hasonlóan volt megcsinálva, mint a klipben Miley-nak... A rajongók azt feltételezik, hogy Liam ebben az időszakban megcsalta Miley-t Jennel...