Galéria

7 dolog, amit sose tegyél a másikkal egy első randin a bárban - pultosok mesélnek

Forrás:

„Volt egy olyan srác, aki szó szerint a randipartnere helyett rendelt italokat, még be se mutatkoztam, már sorolta. Én ekkor a lányra néztem és megkérdeztem mit inna. Azt mondta, hát nem éppen bort, amit rendeltek neki, inkább sört kérne” – osztotta meg TikTok-on a pultos Katie.


Forrás:

„Amikor az egyik megrendeli a legdrágább italt, a másik pedig egy olcsóbbat, a tehetősebb gyakran mondd olyanokat, hogy, jé, ő is ezt itta a fősulin. Ultra ciki!” – osztotta meg Jeff Umana báros.


Forrás:

„Egyszer láttam, ahogy egy törzsvendég teljesen leégeti magát. Egyik este még ezzel a lánnyal, a másik este másikkal ült be hozzánk. Nem volt szerencséje, mert az első lány is benézett aznap” – mesélte Michelle Kimball bártender.


Forrás:

„Egyszer előfordult, hogy egy első randis pár annyira összekapott az eltérő politikai nézeteik miatt, hogy szó szerint külön szobába kellett őket helyeznünk, míg a taxik meg nem érkeztek értük” – mesélte a pittsburgh-i Abbey.


Forrás:

„Volt egy törzsvendégem, aki annyira izgult, hogy lehúzott az első randi előtt négy felest, míg várt a lányra. Mire a nő megjött, totálkár volt. Hát, nem lett a dologból szerelem” – elevenítette fel egy Stuart nevű pultos.


Forrás:

„Nem egyszer fordult elő velem, hogy a srác, aki éppen nyilvánvalóan egy első randin volt egy lánnyal, pofátlanul kikezdett velem, amikor odamentem felvenni a rendelésüket” – fakadt ki egy Chan nevű női pultos.


Forrás:

„Láttam egyszer egy olyan randit, aminek azért lett vége, mert a srác a sárga földig itta magát. Ekkor ráadásul a terminál elutasította a kártyáját. A lány fizetett mindent, még a taxiját is haza…” – mesélte Umana.