Galéria

Így barátkozz felnőttként a csillagjegyednek megfelelően!

Forrás:

A Tűz jegyek szülöttjeinek, vagyis a Kosnak, Oroszlánnak és Nyilasnak az a legfontosabb, hogy intellektuálisan kapcsolódjanak valaki máshoz, ha barátságról van szó. Éppen ezért nem feltétlenül ragaszkodnak a találkozókhoz a való életben, jól elvannak üzikkel, tweetekkel, kommentekkel, közös esti videojátékozással, videohívásokkal. Ha mégis kimerészkednek, megtalálhatók a politikai aktivisták között, sportolás közben vagy különleges kiállításokon.


Forrás:

A Föld jegyek, vagyis a Bak, Bika és a Szűz kreatív és érzelmes kapcsolatokat keres, ilyen barátokra vágyik. Mivel nagyon szeretik azt a rendszert, amiben élnek, csak olyanokkal jönnek ki jól, akik ezt tényleg extra jól megértik. Általában csak egy-egy emberhez szeretnek kötődni, nem hatalmas baráti társaságokhoz. A felszínes dolgokat nem csípik, csak a komoly, tartalmas kapcsolatokat szeretik.


Forrás:

A Levegő jegyek akkor érzik igazán azt, hogy új barátra akadtak, ha az illetővel együtt csinálhatnak izgalmas dolgokat, szeretik az új kalandokat, élményeket. Nagyon okosak és intellektuálisak, azonban arra oda kell figyelni, hogy a Vízöntő, az Ikrek és a Mérleg is hatalmas teret igényel, nagyon nem bírják, ha rájuk telepszenek.


Forrás:

A Víz jegyeknek van a legnehezebb dolga, amikor felnőttként szeretnének barátkozni, hiszen ők ezt csak a legnagyobb bizalom jegyében tudják megtenni. Ebben az életkorban azonban már mindenki sokat csalódott, így a Halak, Rák és Skorpió sokszor gyanakvó és távolságtartó. Ugyanakkor empatikusak, jók a megérzéseik és nagyon szívesen segítenek másoknak.