Galéria

8 nő az Instagramról, aki bátran vállalja szőrös testét

Forrás:

A ciprusi és görög származású Sophia Hadjipanteli igézően kék szemeivel és jó alakjával meghódította a modellvilágot, az pedig még különlegesebbé teszi, hogy nem hajlandó megszabadulni buja, összenőtt, fekete szemöldökétől.


Forrás:

Az Egyesült Királyságban élő pin-up modell, Evelyn Piper természetesen vörös hajával, ártatlan kék szemeivel, vadító dekoltázsával és szőrős hónaljával vált 22 ezer követője kedvencévé.


Forrás:

A magát csak Jungle Baby-nek nevező fiatal, feltehetően amerikai lány a természetességet, a testpozitivitást és a lázadó spiritualitást hirdeti szőrős hónaljával.


Forrás:

Az Angliában élő Flora Ivy egy midsize modell, aki bátran mutatja meg szexi fehérneműkben tökéletes alakját és szőrős bőrfelületeit. Akinek nem tetszik, ne nézze! – szokta mondani.


Forrás:

A Kaliforniában élő Nikki Silver előszeretettel kampányol a kötelező szőrtelenítés ellen a közösségi médiában. A modellkedés mellett fotózással foglalkozik, komoly díjakat is nyert.


Forrás:

A Goldie művésznéven futó szuperszőrős, természetesen szőkésvörös lány több, mint 10 ezer követőt gyűjtött azzal, hogy megmutatta a nagyvilágnak minden testrészét természetes állapotában.


Forrás:

Az Egyesült Államokban élő, szír származású Afshar nem csinál titkot belőle, hogy a PCOS-nek „köszönhetően” extrán szőrösödik, még szakálla is nőtt.


Forrás:

Az USÁ-ban élő Leah a természet gyermekének tarzja magát, imádja a nomád életstílust, abba pedig nem fér bele a borotvával nyűglődés. Úgy szereti a testét, ahogy van.