Galéria

Napi horoszkóp május 18.: a Kosoknak nagy meglepetésben lehet részük, a Mérlegek napja kiszámíthatatlanul alakul

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta meglepetésben lesz részed a hét második felében, amelyre nem számítottál, épp ezért lehet rád olyan nagy hatással. Rögtön másképp is látod a világot, minden sokkal rózsaszínebb lesz, csakúgy árad belőled a pozitív életérzés. Érthető a boldogságod, arra azonban mindenképp ügyelj, hogy a nagy mámor ne a feladataid rovására menjen. Raktározd el magadban ezt a kedves meglepetést, hogy legyen miből táplálkoznod, ha kicsit lemerül az energia és motiváció raktárad!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

A hét második felében valaki folyamatosan a sarkadban lohol, minden apró részletre kíváncsi azzal a projekttel kapcsolatban, amelyen energiáidat nem kímélve dolgozol. Te azonban felháborítónak tartod azt a fajta gátlástalan nyomulást, amellyel szeretne közelebb férkőzni hozzád, ennek pedig hangot is adsz. Mielőtt azonban a kelletténél jobban ráripakodnál, igyekezz mégis átgondolni, hisz könnyen lehet, hogy az illetőt nem az érdek, csupán a tudásvágy hajtja, szeretne ugyanis ellesni tőled bizonyos dolgokat, részleteket, egyszerűen a tapasztalataidra kiváncsi. Légy tehát türelmes vele, ne hajtsd el arrogánsan, inkább tanítsd, hisz bizonyára valami okkal van körülötted. Az álságosság úgyis előbb vagy utóbb felszínre tör, abban az esetben pedig nyilván azonnal ajtót tudsz mutatni neki.


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Egészen idáig megpróbáltál egy téged rendkívülien frusztráló dolgot a szőnyeg alá söpörni, úgy gondoltad ugyanis, ha nem foglalkozol vele, előbb-utóbb köddé válik és nem okoz többé álmatlan éjszakákat. Ám egy bizonyos szituációban rá kell jönnöd, hogy nemhogy elmúlt, kezd a gond egyre jobban föléd tornyosulni. A hét második fele lehet tehát a megfelelő alkalom arra, hogy elrendezz mindent úgy, hogy megoldáscentrikusan állsz a dologhoz. Hidd el, a lelkiismereted is mázsákkal könnyebb lesz, ha pontot tudsz tenni az ügy végére és ez a bizonyos elvarratlan szál nem zavarja a továbbiakban az életedet!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, a hét második felében abszolút egyenesben vagy, semmi olyasmi nem történhet, amely megrendítheti a jelenleg érzett magabiztosságodat. Büszkén mondhatod tehát el magadról, hogy elégedett vagy a teljesítményeddel, hiszen gyakorlatilag minden arannyá válik a kezedben. Azt azonban sose titkold senki előtt, hogy az elért az eredményeket bizony egyáltalán nem a szél hordta össze, hiszen literszámra izzadtál a sikerért, melynek most élvezheted zamatos gyümölcsét. Vállald fel egész nyugodtan, hogy miféle sikereket tudhatsz a magadénak, igyekezz azonban megválogatni, hogy kit engedsz a közeledbe, hiszen nem mindenki önmagadért barátkozik veled!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, rengeteg mindent tettél már le az asztalra, olyan eredményeket tudsz felmutatni, amelyek bizony magukért beszélnek. Van azonban valaki a környezetedben, aki jóval többet vár el tőled, mitöbb, érzésed szerint alkalmatlannak lát bizonyos feladatok teljesítésére, ami elég fájó pont számodra.  Igyekezz mindenáron bebizonyítani az ellenkezőjét, mindenképp győzd meg az illető arról, hogy igenis rátermett vagy és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani és ne csússz hason azért, hogy mások elismerjenek!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút végtelen hosszúságúnak tűnő úton bandukolsz, a hét második felére kissé hitevesztetté is váltál, úgy érzed ugyanis, hogy a befektetett munka nem hoz semmifajta értékelhető eredményt. Ennek okán az is megfordul a fejedben, hogy inkább feladod és újabb, teljesíthetőbb feladatok után nézel, ám közben azt is szem előtt kellene tartanod, hogy ebben az esetben odaveszne a sok-sok energia és fáradság, amit másra is tudtál volna áldozni. Nézd a dolog pozitív oldalát, nem mindent olyan egyszerű elérni, vannak akadályok és olyan hegyek, amelyek magasabbak és meredekebbek az átlagnál, épp ezért nem mindenki érheti el a csúcsot. Higgy magadban és menni fog, ne add fel, hisz könnyen lehet, hogy örök lelkiismeretfurdalásod lesz, hogy mi lett volna, ha kitartasz és tovább mész!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár a rendszerezés és a sorrend híve vagy, a hét második felében mégis olyan helyzetben találod magad, ahol kiszámíthatóság, mint fogalom, abszolút nem létezik. Ettől az első pillanatban úgy érzed, kicsúszott a lábad alól a talaj, azt gondolod ugyanis, hogy amennyiben nem látod át a dolgokat azonnal, abban az esetben szinte borítékolható a káosz, majd az abból fakadó kudarc is. Ne ess azonban kétségbe, használd az eszedet és a logikádat, attól, mert nem ér le a lábad, még nem feltétlenül fogsz megfulladni automatikusan. Kartempó-lábtempó, így jutsz át a túlsó partra. Hajrá!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második felében eddig nem tapasztalt, pozitív élményben lehet részed, egy barátodnak ugyanis sikerül rávennie arra, hogy olyasmit próbálj ki, amit eddig még soha nem volt merszed. Ez egy kiváló bizonyíték arra, hogyha kicsit nyitott vagy, akkor mennyiféle maradandó emléket szerezhetsz. Csupán annyi a titok, hogy időnként merj belevágni olyan dolgokba is, amelyek a komfortzónádon kívül esnek! Este koccints egy pohár borral erre a különleges kalandra!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

A hét közepén rá kell jönnöd arra, hogy folyamatosan visszafelé futsz a mókuskerékben és olyan emberekkel próbálsz szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, mert értelmetlenül fárasztod magad. Ne akarj tehát mindenkivel mindent megértetni, időnként hagyni kell az embereket a saját álláspontjukkal együtt, mert előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményedet próbálod megértetni másokkal, akik tulajdonképp nem is vevők erre, az első pillanattól kezdve. Engedd el és koncentrálj olyan dolgokra, amik előrevisznek.


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, jön a nyár, neked tervezgetned kellene a nyaralást, a pihenést, a szórakozást, valahogy azonban még sincs kedved semmihez, nem vagy épp a legjobb formádban, fáradtnak, kedvetlennek, sebezhetőbbnek érzed magad, ám ezt minden erőddel igyekszel titkolni mindenki előtt. A hét második felében váratlanul azonban valaki rákérdez arra, hogy mégis mi nyomja a lelked, hiszen aki jól ismer, az pontosan tudja, hogy háborog a lelked. Amennyiben olyan személyről van szó, akiben teljes mértékben megbízol, abban az esetben egész nyugodtan könnyíts a lelkeden és add ki, ami benned van, hátha kapsz egy olyan löketet, amely visszahozza a lelohadni látszó életkedvedet. Mindenkinek vannak rossz időszakai, ezen is túlleszel, pozitív gondolatokkal igyekezz kitartani!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Abszolút véletlen elszólás miatt kerülhetsz kellemetlen helyzetbe a hét második felében, emiatt elég furán néznek rád többen is, hisz némi magyarázatra szorul, miért mondtad ki azt, ami kicsúszott a szádon. Ne hagyd azonban, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, mindent tegyél meg azért, hogy tisztázd magad, hiszen számodra is nagyon kényelmetlen a szituáció. Nyugi, ez ma egy ilyen nap, az ember kimond néha olyasféle mondatokat, amelyeket gyakorlatilag azonnal meg is bán, nem te vagy az egyetlen a földkerekségen. Meglátod, ha a megfelelő logikai vonal mentén felállított magyarázattal tudsz szolgálni, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, hisz az időd véges!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

Elég komoly buktatók nehezítik a helyzetedet egy bizonyos üggyel kapcsolatban, melyről fogalmad sincs, hogyan ugord meg, eddig bármit próbáltál ugyanis, mindig lukra futottál. Nem biztos azonban, hogy nem létezik megoldás, épp ezért érdemes az apró részletekre is gondolnod, hiszen ott bújik valahol, neked csupán kitartóan menned kell  utána. Ne add fel, hisz a legkönnyebb azt mondani, hogy nem megy, majd egyszerűen hátat fordítani és dolgavégezetlenül elballagni. Amennyiben azonban a sarkadra állsz és elhiszed, hogy menni fog, abban az esetben nem lesz az az akadály, amit ne tudnál megugrani!