Galéria

Napi horoszkóp május 17.: a Mérlegek változásra vágynak, a Vízöntők kezdenek közelebb kerülni valakihez

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Leleményességednek és talpraesettségednek köszönhetően sikerül megugranod minden akadályt a hét közepén, mely számodra is meglepő eredmény. Valahogy ma érzed magadban a plusz energiát, ennek következtében gyakorlatilag bármivel megbíznak, te játszi könnyedséggel végzed el. A többiek a csodájára járnak ennek a fajta szupererőnek, hogy vajon miféle doppingszer hatására vagy képes ilyen magasságokig emelkedni. Légy büszke magadra, hisz olyasmikre is képes lehetsz a mai napon, ami az egészen kivételes teljesítmények kategóriájába tartozik. birtokában vagy a mai napon, ami legyőzhetetlenné tesz!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Abszolút maximalistaként úgy érzed, mindig tudnál eggyel jobb teljesítményt nyújtani annál, mint amit aktuálisan kiadsz magadból, örökké elégedetlen vagy önmagaddal, emiatt egyfajta kishitűség jellemez. Ezt azonban a végsőkig igyekszel titkolni a környezeted előtt, próbálsz egy magabiztos személyiséget megmutatni, aki soha semmitől nem hőköl vissza, mindig minden teljesítményére roppant büszke. Ne feledd azonban, nincs tökéletes ember, mindenkinek vannak gyenge pontjai, senki nem született még le az istenek birodalmából ide, a Föld nevű bolygóra. Épp ezért engedd el magad, ne helyezd feljebb és feljebb a léceket, légy büszke az aktuális teljesítményedre, ne ostorozd magad, ha valami nem az előzetes várakozásaidnak megfelelően alakul. Másképp nem tudsz egészséges, kiegyensúlyozott maradni!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepén könnyen beleveszhetsz a bokros tennivalókba, annyi feladatot kell ugyanis elvégezned, hogy gyakorlatilag ki sem látsz belőlük. Annak érdekében tehát, hogy ne vessz el a tennivalók között, érdemes úgy szervezned mindent, hogy egy jól kialaított rendszerbe foglald azokat az ügyeket, amelyek megoldásra várnak. Ennek köszönhetően ugyanis a lehető legkisebb esélyt adod annak, hogy bármiféle hiba csússzon a számításaidba. Koncentrálj arra, amit csinálsz, ne hagyj félbe semmit, fejezd be mindenképpen azt, amibe belekezdtél. Amennyiben sikerül időben végezned, ereszd ki a gőzt és nyugodtan add át magad az esti pihenésnek!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

A hét közepén könnyen elmérgesedhet egy vita közted és egy munkatársad között, aki a saját botlása következtében szeretne magával rántani. Mivel azonban téged ennél sokkal keményebb fából faragtak, épp ezért harsányan állsz ki magadért, nem szeretnéd ugyanis, hogy ártatlanul csakúgy rád is rád húzza valaki a vizes lepedőt. Épp ezért világosan hozd az illető tudtára, hogy mindent megteszel a saját védelmed érdekében, nem fogod hagyni, hogy bárki bármit megtehessen veled. Nem is érted, egyáltalán hogy fordulhatott meg az illető fejében az, hogy ilyenformán belekeverjen téged is az ő dolgába. Ne is fejtegesd, koncentrálj ennél fontosabb ügyekre, amelyek valóban érintenek, a bűnös pedig majd elszámol, akivel el kell számolnia!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, aki folyamatosan felhatalmazva érzi magát arra, hogy diktálja neked a tempót, amennyiben pedig nem úgy alakítasz egy-egy szituációt, ahogy ő elvárja, akkor azt arcátlanul kéri számon rajtad. Mivel joggal kezdi kiverni nálad a biztosítékot az, ahogy az illető viselkedik, így ne is hagyd magad, arra fókuszálj, hogy mihamarabb a tudtára hozd, hogy nem a bábja vagy, akivel úgy játszhat, ahogy kedve tartja. Te egy szuverén személyiség vagy önálló gondolatokkal, emberi méltósággal és önbecsüléssel, így tehát magad döntesz a saját életed felett, senkinek nem tartozol senkinek elszámolnivalóval. Ha emiatt megsértődik, az legyen az ő baja, majd csomót köt a bánatára, de te legalább nyugodtan alszol majd!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét közepén végre kezdenek a korábban elvetett magvak sikert hozni, mely roppant nagy büszkeséggel tölt el, nem hitted volna ugyanis, hogy ilyen rövid idő alatt lehet sikeres a projekt. Messze még a célvonal, épp ezért érdemes mindenképp az összes porcikáddal koncentrálnod, az azonban, hogy ilyen komoly ügyeket viszel a válladon, semmiképp ne tartson vissza attól, hogy kikapcsolódási pontokat is találj. Tudd meghúzni a határvonalat a munka és a pihenés között, hisz nem egy jól működő gépezet vagy, amelybe valaki bedobja a pénzérmét és csakúgy árasztod magadból az öleteket, a sikeres eredményeket. Te is emberből vagy, ezt ne feledd!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szeretnél valamiféle változást eszközölni az életedben, úgy érzed, a jelenlegiből kihoztad ugyanis a legtöbbet, így mostmár más feladatokban is kipróbálnád magad. Mielőtt azonban végleg továbblépnél, előtte azért érdemes gondoskodnod arról, hogy minden szál megfelelően legyen elvarrva, hisz ha egyik-másik ügy később köszön vissza, utólag annál nehezebb lesz megoldani őket. Amennyiben pontot tettél mindennek a végére és mentálisan valóban felkészültél, akkor ne habozz új kalandokat keresni, mindezt persze a józan ész határain belül érdemes megtenned, nem az a cél ugyanis, hogy ha bezárod az ajtót magad mögött, akkor a nagy Semmi felé vedd az irányt. Legyenek kézzel fogható céljaid!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában igyekszel mindenen rajta tartani a szemedet, a mai napon azonban mégis egy apró botlás következtében hirtelen kicsúszik a kezedből az egész folyamat, ezzel együtt pedig elúszni látszik a siker. Mielőtt azonban ez bekövetkezne, előtte igyekezz összeszedni magad és mentsd a menthetőt, mindent, ami csak tőled telik. Ne bosszankodj amiatt, hogy ez most esetleg nem úgy sikerült, ahogy eltervezted, inkább arra összpontosíts, hogy legközelebb ugyanabba a gödörbe bele ne lépj. Este bonts egy üveg bort és ereszd ki a fáradt gőzt, megérdemled egy ilyen nap után!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Kivételes tehetséggel tudsz mindig kátyúba lépni még a legtisztább látási viszonyok között is, ez alapján a környezeted elég hebrencsnek gondol, akire semmi komoly ügyet nem lehet rábízni. A hét közepén azonban hirtelen lehetőséged nyílik arra, hogy bizonyítsd mindenkinek a rátermettségedet és a hitelességedet. Állj bele a feladatba, adj bele anyait-apait és mutasd meg, milyen fából faragtak! Talán ezután nagyobb hiteled lesz a környezet előtt, csak arra kell ügyelned, hogy ez meg is maradjon. Légy összeszedettebb és akkor talán nem kell folyton magyaráznod a bizonyítványodat!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Noha szeretnéd egyetlen légvétellel elvégezni a mára tervezett feladataidat, gyorsan rá kell jönnöd, hogy roppant halvány esélyed lesz arra, hogy egy fenékkel ennyi lovat meglovagolj. Rendszerezd a teendőidet, inkább a legfontosabbakra fókuszálj és csak akkor foglalkozz a hanyagolhatóbb feladatokkal, ha a prioritási sorrend teteje már ki van pipálva. Igyekezz mindent rendben tartani magad körül, akkor minden váratlan helyzetet könnyen tudsz kezelni!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kezdesz valakivel egyre szorosabb kapcsolatba kerülni, a közvetlen környezeted azonban nincs teljesen meggyőződve arról, hogy jó vásárt csinálsz az illetővel. Te azonban abszolút kitartasz mellette, mi több nem veszed túl jó néven azt, hogy ilyenformán ítélkeznek. Mielőtt sutba dobál minden intelmet, érdemes azért megnézned, hogy kik azok, akik óvva intenek, hiszen lehet közöttük olyan személy is, akinek a szavai igazán hitelt érdemlőek a számodra. Ebben az esetben gondolkodj el azon, hogy mégis rálépsz a fékre, hisz ők csak jót akarnak neked. Nem kell hátat fordítanod az illetőnek, légy azonban mindenképp óvatosabb, legfeljebb pozitívan csalódhatsz!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

A hét közepére borzasztóan be vagy sokallva az emberek hozzáállásától, egyszerűen nem fér a fejedbe, hogy miképp képesek egyesek eljárni bizonyos helyzetekben, egyszerűen képtelen vagy azonosulni az értékrendjükkel. Épp ezért szíved szerint hátat fordítanál mindennek és mindenkinek, bezárkóznál és ki se mennél annak érdekében, hogy ne érhessen semmifajta bántás a részükről. Mivel azonban ez nem feltétlenül működik ilyen egyszerűen, így kénytelen vagy megerőltetni magad és a saját értékrended mentén cselekedni azokban a helyzetekben, amelyekben elengedhetetlenül szükséges a jelenléted.   Sajnos el kell fogadnod, hogy a Világ már csak ilyen, ha tetszik, ha nem!