Galéria

4 csillagjegy, akivel a legemlékezetesebb a szex

Forrás:

Ha a kiszemelt Rák csillagjegyű, akkor igazán szerencsés vagy, főleg akkor, ha igazán romantikus típus vagy. A Rák pasi ugyanis csak azt fogja lesni az ágyban, hogy neked pontosan mire van szükséged, és hogy a szex a lehető legmeghittebb, legromantikusabb és legfilmbeillőbb legyen. Az együttlét alatt végig az érzelmek lesznek a legfontosabbak, amitől már az első alkalom is olyan lesz, mint amiről mindig is álmodoztál. A szex után pedig a pasi garantáltan nem fog elmenekülni, sokkal inkább ott marad ölelkezni, aztán nagy valószínűséggel még össze is dob neked valami extra finom ételt is...


Forrás:

Az Oroszlánok teljesen kiszámíthatatlanok, de pont ez teszi őket igazán titokzatossá és szexivé. Ez ráadásul tökéletesen illik a szexuális teljesítményükre is, hiszen az Oroszlán az egyik, ha nem a legszenvedélyesebb csillagjegy, aki képes levenni a lábadról a legváratlanabb helyzetekben és időpontokban, maga az együttlét pedig olyan lesz, mintha a Vágyak/Valóság egyik jelenetébe kerültél volna. A gondolkodásnak itt abszolút nincs helye, hiszen az Oroszlán ezt megteszi helyetted, ő az ugyanis, aki szex fronton (IS) a domináns szerepet tölti be.


Forrás: Nem véletlenül mondják azt, hogy a Skorpiók szexmániások, ugyanis a jegy szülöttjeinek minden porcikája szexi. Ha belépnek egy szobába, azonnal érezni fogod a szexuális feszültséget, ezért mondhatni lehetetlen ellenállni nekik... Az ágybeli technikájuk ráadásul kifogástalan, köszönhetően annak, hogy folyton újítani akarnak, és nem hagyják, hogy a dolgok ellaposodjanak. Az biztos, hogy velük soha nem lesz unalmas a szex, sőt, ha csak egy éjszakát is töltesz egy Skorpióval, arra garantáltan mindig emlékezni fogsz!
Forrás:

A Nyilas pasinál nem létezik lelkesebb és motiváltabb csillagjegy, ráadásul azt sem szabad elfelejtenünk, hogy egy igazi tűzjegyről beszélünk, akivel lehetetlen unatkozni, főleg nem az ágyban. A Nyilas ráadásul igazi kalandvágyó, ezért olyan dolgokra is rá tud venni, amire addig egyáltalán nem is gondoltál; ilyen lehet egy extrém vagy váratlan helyszín, vagy egy kis játékosság (például, hogy vegyétek fel a közös szexet videóra). Nyugi, bízd rá magad, megéri kilépni a komfortzónádból, mert felejthetetlen élményben lesz részed!