Galéria

6 híres magyar pár, akiknek kapcsolatát sokáig elítélték

Forrás: Horváth Gréta influenszer volt férje több, mint egy éve döntött úgy, hogy 4 együtt töltött év és 2 év házasság után elhagyta a feleségét, mégpedig egy másik nőért, aki nem más, mint a Dancing with the Stars csinos táncosa, Stana Alexandra. Természetesen mindenki Gréta pártján állt,  és számos online felületen mentek neki a férfinak és ezzel együtt Alexandrának is. Azt nem tudni, hogyan viselték, de a kapcsolatuknak sikerült túlélni ezt az időszakot.
Forrás: Rogán Antal volt felesége válását követően szinte egyből beleszeretett a fiatal és tehetséges teniszoktatóba, ám sokan nem értettek egyet a döntésével. A netezők úgy vélték kicsit sem normális, hogy egy politikus után egy teljesen névtelen ember felé húz a szíve. Ezt pedig az is tetézte, hogy megtartotta volt férje vezetéknevét.
Forrás: Az énekes és a szépséges modell egy klipforgatáson találkoztak egymással, ahol Alex állítása szerint egyből tudta, hogy köze lesz az egzotikus lányhoz. Bár mindketten szinglik voltak, sokan nem tartották normálisnak, hogy a magyar fiatalok példaképeként, egy nála jóval fiatalabb lánnyal kezd kapcsolatot.
Forrás: A Barátok közt sztárja óriási népszerűségnek örvendett a sorozat alatt. Ebben a karaktere és a való életben élt példás családi élete is segítette. Ezért is lepett meg mindenkit, amikor egy régi iskolai szerelmének felbukkanása mindent borított. Akkori feleségével és két fiának édesanyjával gyorsan szakított, amit nemcsak a családja, hanem a rajongói is nehezen fogadtak el.
Forrás: A gyönyörű műsorvezető és az amerikai úszóedző kapcsolata már a kezdetektől megosztó volt, ugyanis mindenki féltette a szépséges színésznőt a férfi híresen veszélyes hangulatingadozásaitól, valamint az sem tetszett sokaknak, hogy gyorsanléptek szinteket a kapcsolatukban. Pár hónap után eljegyezték egymást, de Shane sajnos ebben a kapcsolatban sem volt képes változni, aminek szakítás lett a vége.
Forrás: Az immáron háromgyerekes édesanya és a rapper kapcsolata még nincs másféle, hogy tart. Rengetegen bántottak, kikezdték és elítélték a kapcsolatukat. Ők azonban mindvégig kiálltak egymás mellett, összeházasodtak, ma pedig már közös gyermekük is van.