Galéria

7 híres Z generációs ember, akiket megszégyenített a média, de nem féltek visszavágni

Forrás: Egy 2022-es interjú során a színésznő nyíltan beszélt az online zaklatásról és a testszégyenítésről. "Mindig is színész akartam lenni. Mindig is a Stranger Things-ben akartam szerepelni. Ezeket akartam. De voltak dolgok, amikkel sosem értettem egyet. Az emberek kritizálták a testemet , azt aki vagyok, azt, hogy milyen ember vagyok…"

Millie egyébként azzal vágott vissza, hogy a gyűlölet népbetegség lett, de ő nem hajlandó ennek teret engedni és más se hagyja.
Forrás: 2016-ban egy Twitter-felhasználó ezt írta: "@bellathorne nagyon szép, szexi nő, de wtf borotválja meg a lábát!!" Csatoltak több közeli képet a színészmő lábáról, látható szőrrel. Bellának tökéletes válasza volt: "HAHAHHA SOHA." 
Bella egyébként ezt követően többször is tett fel olyan képet, amelyen valamelyik testrésze szőrös, ezzel is arra utalva, hogy nem érdekli senki véleménye.
Forrás: 2020-ban elterjedt néhány paparazzi kép, amelyen Billie egy bővebb felsőt visel, ezt követően pedig rá is sütik, hogy úgy fest, mint egy korosodó 30-as anyuka. Később azt nyilatkozta a brit Vogue-nak, hogy nem csak a testét érő kritikák idegesítették fel, hanem a kétszínű bókok is. Szerinte túl sokat foglalkoznak az emberek mások külsejével, ezért is tart ott a világ, ahol.
Forrás: Egy 2019-es Instagram-sztoriban az énekesnő inspiráló üzenettel zárta le a testszégyenítő kommenteket, amiket kapott. "Véletlenül átfutott a szemem a testemet megszégyenítő emberek kommentjeit. Nem igazán értettem, miért kéne amiatt szégyenkeznem, hogy cellulitom van. Egyrészt mindenkiről készülnek rossz képek, másrészt, pont rossz szögben álltam" 
Forrás: A színésznő Instagram-sztorijában reagált azokra a bántó kommentekre, mi szerint  kövér. "Ez az én testem. Néha dagadt vagyok. Néha egy nem hízelgő fotó készül rólam. Néha pedig olyan időszakokon megyek keresztül, amikor tényleg hízok. A testem olyan dolog, amiért SOHA nem fogok bocsánatot kérni."
Forrás: Tavaly az Euphoria színésznője a testszégyenítésnek egy gyakran figyelmen kívül hagyott formáját tapasztalta meg, amikor többen is azt kérdezték tőle, miért hord crop topot. A színésznő viszont azt válaszolta, hogy 15 éves kora óta hordja ezt a ruhadarabot és köszöni szépen neki így tetszik a saját stílusa.
Forrás: Tavaly a csinos színésznő egy lenyűgöző, áttetsző Valentino ruhát viselt egy premieren. A képek megjelenése után mindenki Florence mellein kezdett élcelődni, ám a sztár nem hagyta magát. "Amit érdekes volt nézni és tanúja lenni, az az, hogy a férfiak mennyire könnyen tönkretehetik egy nő testét nyilvánosan, büszkén, és mindenki láthatja. Nem ez volt az első és nem is ez lesz az utolsó alkalom, hogy egy nő idegenek tömegétől hallja, hogy mi nem jó a testén. Szerencsére megbékéltem a testemmell, amelyek azzá tesznek, aki vagyok. Boldog vagyok minden olyan „hibával”, amit 14 éves koromban nem tudtam elviselni.”