Galéria

Napi horoszkóp május 16.: az Oroszlánok nagy tervek megvalósítására készülnek, a Mérlegek túl sok feladatot vállalnak magukra

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Roppant fárasztónak találod, hogy egyfolytában mindenki a nyakadba zúdít minden apró feladatot, mivel azonban senkit nem szeretnél megbántani, ezért senkinek nem is mondasz nemet. Miközben azonban a többiek roppant hálásak neked a nagylelkű önfeláldozásodért, ráadásul a népszerűségi indexed is az egekig szökken, addig te, magad elúszol a feladataidban, amelyek bizony nem-igen tűrnek halasztást. Nemes dolog a segítségnyújtás, de semmiképp ne feledkezz meg magadról és a saját nyugalmadról sem! A te váradat ugyanis neked kell felépítened, hisz azt senki nem fogja helyetted megtenni, emellé nem férnek bele plusz terhek, így eggyel több okod van arra, hogy nemet mondj mindenkinek!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Valaki megosztja veled a kételyeit és egy bizonyos üggyel kapcsolatosan, amelyben a teljeskörű támogatásodat várja, te azonban nem feltétlenül osztod a véleményét.  Amikor pedig ennek hangot adsz, akkor bizony közöttetek is kialakul egy kisebb feszültség. Mielőtt azonban nagyon elmérgesedik a helyzet, előtte érdemes egy limonádé mellett higgadtan beszélnetek róla, hallgassátok meg egymás véleményét és találjátok meg a közös nevezőt az ügyben. Nem érdemes apró dolgok miatt sebeket ejteni és szerezni csak azért, mert nem tudtok felülemelkedni valamin!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

A célvonal elérése előtt, az utolsó méteren  torpansz meg, emiatt lecsúszol egy nagy lehetőségről. Joggal lehetsz most kissé csalódott, hisz mindennek az oka nem volt más, mint az, hogy nem merted elhinni, bizony te is győzhetsz, ha eldördül a startpisztoly. Ne ragadj azonban bele a szituációba azon rágódva, hogy mit és hogyan kellett volna csinálnod ahhoz, hogy learasd a babérokat, hisz ezesetben nem fogsz tudni megragadni más lehetőségeket, amelyekből még ki lehetne esetleg hozni valamit. Passzívitással nem fogsz semmit sem elérni, ellenben ha a konzekvenciát levonod, tanulsz az előzőekből, s mihamarabb tovább lépsz, még mindig ott lesz a lehetőség, hogy sikerre vigyél más természetű ügyeket. Ne add fel!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Noha még csak a hét elején vagy, mégis kezd elfogyni a türelmed és a kitartásod, olyasféle feladatot kellene ugyanis megoldanod, ami jelen pillanatban elég kilátástalan sikerrel kecsegtet, emiatt úgy érzed, abszolút nem lesz kifizetődő az általad belefektetett energia. Érthető okokból kezd tehát letörni a lelkesedésed, szíved szerint hagynád veszni az egészet és abszolút más ügyekre koncentrálnál. Mielőtt azonban a negatív intuícióid alapján döntenél, mérlegeld, hogy mennyi idő- és energia leadással jár az egész, majd ez alapján pedig azt, hogy érdemes-e most feladnod vagy inkább megrázod magad és mész tovább a megkezdett utadon. Hidd el, ha van benned egy kis kitartás, akkor a befektetett energia a végén busásan meg fog térülni, ám attól mert sürgeted az eredményt, az még nem fog előbb megérkezni. Mindennek eljön a maga ideje!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagy terveket szeretnél megvalósítani a hét második napján, eddig azonban nem merted senkinek elmondani, attól féltél ugyanis, hogy a környezeted nem támogat majd az általad elképzeld projekt megvalósításában, mi több, néhányan. közülük meg is próbálnak majd esetleg lebeszélni róla. Mielőtt azonban véglegesíted a döntésedet és belvágnál ebbe a nagyszabású kalandba, érdemes beavatnod legalább egy bizalmas barátodat, akinek adsz a véleményére és akitől el is fogadod a kritikát. Amennyiben változtatást javasol, ne habozz megtenni annak érdekében, hogy minden tökéletes legyen!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Rengeteg megvalósításra váró terv van a fejedben, sok mindent szeretnél egyszerre csinálni, ám azt is be kell látnod, hogy amennyiben mindenbe belekezdesz egy kicsit, abban az esetben gyorsan összegabalyodnak majd a szálak. Amit elkezdesz, azt semmiképp ne hagyd félbe, abban az esetben ugyanis elég csúfos kudarcot vallhatsz. Épp ezért kezeld a válladra vett ügyeket a maguk helyén és idejükben, mindent igyekezz befejezni, méghozzá úgy, hogy később másoknak ne legyen dolga vele, hisz azzal konfliktus helyzetek sorát teremtheted magad körül. Igyekezz egy viszonylagos rendszerben élni, abból baj nem lehet!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túl sok mindent vállalsz magadra annak ellenére, hogy mégcsak a hét második napja van, amit azonban bevállaltál, azokat a folyamatokat mind-mind kézben illene tartanod, mely jelentősen növeli a hibázás lehetőségét is, emellett nagy eséllye nem jut majd időd a saját feladataidra sem. Mielőtt azonban ez bekövetkezik, mindenképp érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon nem lenne-e érdemesebb lejjebb adni a rád hárult felelősségből annak érdekében, hogy minél kisebbre csökkenjen a kockázat. Tekintsd ezt egy jelnek és addig korrigálj, amíg nem lesz nagyobb a baj. Amennyiben ezt sikerül belátnod, abban az esetben ülj le és igyekezd a fejedben uralkodó káoszon úrrá lenni azzal, hogy szép sorjában mindent megoldasz, hisz minél több teher nehezedik rád, annál nagyobb a valószínűsége, hogy egyszer csak összecsapnak a fejed felett a hullámok!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kezd a könyöködön kijönni, hogy megállás nélkül mindenki megpróbál beleszólni az életedbe. Annak ellenére ugyanis, hogy nem kérted, ők folyamatosan körbeugrálnak és nem győznek kéretlenül azzal traktálni, mit és hogyan kellene csinálnod. Mivel te rendkívüli módon zavarónak találod ezt, igyekezz ezeket az embereket diplomatikusan leépíteni és szofisztikált módon, de határozottan megértetni velük, hogy sokkal bölcsebben tennék, ha a saját dolgaikkal foglalkoznának és nem a te életed lenne a középpontban. Ha eléggé tisztelnek téged, meg fogják érteni a mondanivalód lényegét, ha pedig nem, akkor szép lassan felejtsd el őket, ne ülj fel a sok zavaró embernek magad körül!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Egy ideje kételyek között vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, nem tudod, hogy mi lenne a leghelyesebb döntés, ennek köszönhetően a közérzeted sem épp a legjobb. Ha a szívedre hallgatnál, akkor inkább arra mennél, amerre mindenki más, a világért sem szeretnél ugyanis konfliktusba kerülni senkivel. Amennyiben azonban az eszedre hallgatsz, hangot adsz a véleményednek és ki mersz állni a saját álláspontod mellett, abban az esetben úttörő lehetsz valamiben, ami mindenki számára új. Törekedj tehát arra, hogy olyan kompromisszumos megoldást találj, amely elfogadható a számodra, ugyanakkor mások sem vonhatják kétségbe az emberi értékeidet! Maradj mindig az egyenes úton, akkor biztosan nem fogsz eltévedni!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Zsúfolt napnak nézel elébe a hét második napján, nem győzöd majd a feladatokat kipipálni, időnként inkább kontrollálhatatlanul sodródva az árral. Ahogyan azonban múlik az idő a nap folyamán, te magad is el fogsz ámulni azon, hogy mennyire logikusan tudtad rendszerezni a tennivalókat, így elég elég jó tempóban sikerül mindent elvégezned. Ha időben végzel a feladatokkal, akkor végre nyugodtan tudsz olyasféle dolgokkal is foglalkozni, amelyek rólad és a kikapcsolódásról szólnak. Főzz egy finom vacsorát, bonts ki egy üveg bort, miközben a számodra kedves emberekkel beszélgetsz, akár csak virtuálisan is, de ha ahhoz van kedved, akkor hívd meg őket vacsorára. Ennél szebben nem is zárhatod a mai napot!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly döntést sikerült meghoznod a mai napon, amin hosszú ideje rágódtál, ám most végre kimondtad, amit ki kellett, ezáltal sikerülhet pontot tenni az egész nyomasztó ügy végére. Ne rágódj sokáig a történteken, ne emészd magad azon, hogy mi lett volna, ha máshogy alakul a helyzet és hogy vajon jól döntöttél-e. Tekints a jövőbe, tervezz, igyekezz újabb feladatokat találni, hisz az élet bizony megy tovább, ha szeretnéd, ha nem. Új kalandokba pedig nem igazán szerencsés csakúgy Hűbele Balázs módjára beleugrani, amolyan "ahogy esik, úgy puffan" hozzáállással!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

Borzasztó nagy lelkesedéssel dolgozol azon, hogy folyton mindenkit boldoggá tegyél, litereket izzadsz annak érdekében, hogy megfelelj a környezetednek, s teljesítsd mindazt, amit elvárnak tőled. Amennyiben azonban egy pillanatra megállsz és kizárod a külvilágot, rájöhetsz, hogy az Élet korántsem erről szól. Nem arról, hogy mások sarkában lihegsz, hogy szüntelenül hajtasz valamit, ami nem is rólad szól, a te boldogságod pedig ezalatt az idő alatt elvész valahol a süllyesztőben. Itt az ideje tehát belátnod és hangosan kimondanod azt, hogy a te életed prioritást élvez mások boldogságával szemben. Egyszer kell csak bátornak lenned, utána már természetes lesz!