Galéria

Ki jönne velük össze? Ők lennének a legszexéhesebb csillagjegyek

Forrás: Igazi kéjenc, de érdekes módon csak, ha szerelmes. Akkor viszont le sem lehet vakarni a párjáról. Akár friss a kapcsolat, akár több éve tart, az Oroszlán kitartóan ostromolja szerelmét a szexéhségével, aki jobban jár, ha nem bújik ki az együttlétek alól kitalált dolgokkal, mert egy Oroszlán mindig megkapja, amit akart.
Forrás: A kissé érdekes, sokszor kétarcú Vízöntő annak ellenére, hogy sokszor tud mogorva és távolságtartó lenni, képtelen megálljt parancsolni magának, ha a szexről van szó. Hajlamos futókalandokba bocsátkozni és a hűség sem tartozik az erényei közé, pontosan amiatt, hogy akkor és annyit szexelhessen, amennyit csak ő akar.
Forrás: A vad és szenvedélyes Kos elképesztő energiákkal bír, ha csábításról van szó. A szexben nyújtott technikájával pedig szó szerint szexfüggőséget képes kialakítani partnerében, aki így bármikor a rendelkezésére áll, ha a Kos megkívánja. Ez pedig napjában többször is megtörténhet.
Forrás: Az összes jegy közül a legfehérmájúbb. A Skorpió szinte mindennap kedvet kap a szexhez, amit nem is rejt a véka alá. A reggeli tusolásnál, a romantikus tévézéseknél, de olykor még hajnalban is képes csak azért felkelteni a párját, hogy újabb és újabb orgazmusokat éljen át.