Galéria

Napi horoszkóp május 15.: a Bikák túl nagy feladatot kapnak, a Szüzek közel kerülnek a kitűzött céljukhoz

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján végre megjelenik a fény az alagút végén, kezd összeállni a kép a fejedben, ezzel együtt pedig az útvonal is kikristályosodik, amely elvezet majd az általad kitűzött, eddig elérhetetlennek tűnő célodhoz. Most tehát minden porcikáddal arra kell koncentrálnod, hogy még véletlenül se lépj gödörbe, hiszen egy váratlan akadály meghiúsíthat mindent. Figyeld a célvonalat, szedd össze magad, vegyél egy nagy levegőt és indulj előre az álmaid útján!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Túl nagy feladatot bízott rád egy bizonyos személy a hét első napján, ráadásul abból a kategóriából, amihez te nem nagyon értesz. Épp ezért kicsit kétségbeejtő számodra az, ami rád vár, fogalmad sincs ugyanis az első pillanatban arról, hogy miképp fogsz megbirkózni az egésszel. Ne vessz azonban bele a kétségbeesésbe, inkább keress valakit, akivel teljes mértékben megbízol és nálad sokkal jobban ért az egészhez az elejétől a végéig. Próbálj minden apró részletet elsajátítani annak érdekében, hogy kellő tapasztalatod legyen a következő hasonló kaliberű megmérettetéshez!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Nagy bejelentésre készülsz egy ideje, a hét első napján pedig úgy tűnik, minden körülmény ideális lesz ahhoz, hogy nagyobb plénum előtt is prezentáld a terveidet. Bátran és büszkén vállald fel mindenki előtt, amire készülsz és ami olyan hosszú ideje tervezel már. Ha megfelelőképp adod elő a dolgot, akkor a környezeted feltételek nélkül, egy emberként állhat melléd, amennyiben viszont hebegsz-habogsz, abban az esetben könnyen hiteltelenné válhatsz. Épp ezért szedd össze magad, ne kertelj, őszintén tárd ki, ami benned van!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Kellemetlen szituáció adódik a hét első napján, amelyben sajnos te is nyakig benne vagy. Próbáld azonban tisztázni a helyzetet, mielőtt még nagyobb galiba lesz belőle és akkor még nehezebb lesz kimásznod a kalamajkából. A helyzet nem reménytelen, de csak azért vállald a felelősséget, amit te követtél el és igyekezz mindent megtenni azért, hogy kijavíthasd a hibát! Minden jó valamire, most például megtanultad, hogy milyen kátyúba ne lépj legközelebb!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján a terveidnek megfelelően a kitűzött céljaidra koncentrálnál, valaki azonban folyamatosan feladatokkal bombáz, amelynek következtében akaratán kívül is az idegeiden táncol. Mielőtt azonban a kelleténél arrogánsabb formában ripakodnál rá, előtte igyekezz határozottan megértetni vele, hogy egyszerűen nem férnek bele plusz projektek, hiszen előbb-utóbb össze fogsz roskadni a terhek alatt. Amennyiben fontos vagy számára, abban az esetben elfogadja és kivárja a sorát, ha pedig nincs türelme, akkor továbbmegy és keres valakit, aki szabad préda. Az viszont már ne okozzon neked fejfájást!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján egészen közel kerülsz a célodhoz, váratlan fordulat hozhatja számodra átütő sikert, ez pedig határtalan izgalommal tölt el. Amennyiben tehát a Sors ilyen kegyes volt hozzád, abban az esetben igyekezz mindenképp élni a kapott lehetőséggel és olyan céltudatossággal és magabiztossággal végigmenni az úton, amelynek majd az eredményt is köszönheted. Hosszú az út, amelyet meg kell tenned, ám ha hiszel magadban, akkor bizony zamatos gyümölcsöt szakíthatsz! Hajrá!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján magadra vállalsz mindent, amivel a környezeted megtalál, egyszerűen képtelen vagy nemet mondani azokra a felkérésekre, amelyekben leteheted a névjegyedet. Mivel azonban a határaid abszolút végesek, épp ezért lejjebb kell adnod az önmagaddal szemben támasztott maximalizmusodból és csak azokra az ügyekre korlátozni a figyelmedet, amelyek a prioritási sorrend tetején vannak. Ne ma akarj hősködni, mert könnyen lehet mártír belőled!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján kissé sarokba szorított helyzetbe kerülsz, valaki azonban épp jókor érkezik és segítséget ajánl, amelybe két kézzel kapaszkodsz. Azzal azonban nem számolsz, hogy jó eséllyel kígyót melengetsz a kebleden, az illető ugyanis kihasználva kiszolgáltatottságodat, learatni készül a babérokat helyetted. Mivel a Napnál is világosabban látszik a terve, épp ezért mondd el neki, hogy amennyiben önzetlenül nem hajlandó segíteni, úgy köszönöd, nem kéred a mentőövet. Nem te vagy ugyanis az a személy, aki alkalmas a marionett báb szerepére, inkább hagyd hátra a segítőket, egyedül talán hatékonyabban tudsz működni!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Mindenáron szeretnél valakinek a kedvében járni a hét első napján, elhalmozod kedves gesztusokkal, az illető azonban abszolút nem értékeli a dolgot, inkább elutasító, semmint befogadó. Nem is érted az okot, kissé sérti is az önbecsülésedet, mielőtt azonban végképp megsértődsz és hátat fordítasz, előtte azért érdemes egy kis empátiát gyakorolnod és belegondolnod abba, hogy lehetséges módon olyasféle gonddal küzd éppen, amely nem tartozik rád, egyedül vívja tehát a harcát, épp ezért nem tud most felhőtlenül örülni. Miután sikeresen levontad a fenti következtetést, biztosíts arról, hogy mindenben támogatod, bármire van szüksége. Hidd el, abszolút értékelni fogja!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

A hét első napján olyasfajta meglepetésben lehet részed, amely meghatározza majd az előtted álló időszakot is, pozitív értelemben. Szíved szerint ugyan világgá kürtölnéd az örömödet, mielőtt azonban előre ünnepelnél, előtte érdemes kicsit lehiggadnod és a helyükön kezelned a történésedet. Összpontosíts arra, hogy minden puzzle-darab a helyére kerüljön és teljes legyen a kép, máskülönben abszolút hiábavaló a befektetett energia. Profi vagy, ennek megfelelően tudsz tehát teljesíteni!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján a füledbe jut egy bizalmas információ, mely olyan jellegű, hogy abszolút nem teszi lehetővé annak másokkal történő megosztását. Érthető módon tehát elképesztő teher ül a válladra, te pedig borzasztóan frusztrált vagy ennek következtében. Próbálj azonban elvonatkoztatni a hallottaktól, koncentrálj más feladatokra, hisz attól, mert rágod magad a dolgon, az még sem megoldódni, sem pedig könnyebbé válni nem fog. Hidd el, a jelet is megkapod majd, amikor már másokat is bevonva együtt oldhatjátok ki ezt a gordiuszi csomót is!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

Valaki rendkívül segítőkészen fordul feléd a hét első napján, abszolút bizarr módon nyomul és mindenáron a rendelkezésedre szeretne állni. Mivel neked gyakorlatilag azonnal feltűnik az illető szándéka, épp ezért igyekezz mihamarabb a tudtára adni, hogy abszolút átlátsz a szitán és bár a világért sem szeretnél gyanakvóan hozzá állni, mégsem tudod nem ekképpen látni a helyzetet. Próbálj arra törekedni, hogy egyedül is megálld a helyed, olyasféle mankót pedig semmiképp ne fogadj el, ami inkább gáncsol ki, mint átsegít az akadályon!