Galéria

Napi horoszkóp május 13.: az Ikrek túl sok teendőt ütemeznek be, a Nyilasok átadhatják magukat a romantikának

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Van valami, ami roppant módon zavar egy bizonyos személlyel kapcsolatban, melyet szíved szerint szóvá is tennél, ám egyelőre nem érzed úgy, hogy alkalmas lenne a helyzet ehhez. Ebből következően érdemes tehát ebben a pillanatban diplomáciát gyakorolnod és kivárnod azt a szituációt, amely lehetővé teszi, hogy valamiképp kifejthesd az álláspontodat. Fogd fel ezt az időszakot úgy, hogy  amennyiben lelki értelemben egy tanulási folyamatként tekintesz a helyzetre, abban az esetben még tapasztalatokat is szerezhetsz, miközben összeszedheted a gondolataidat és felkészülhetsz a pillanatra, amikor szemtől szemben mérettethetsz meg emberi értelemben!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Nem igazán vagy a “pillanatnak élő”-típus, sokkal inkább preferálod azt, ha mindent ki tudsz számolni, ezáltal nem érhet meglepetés sem. Mindennek ellenére azonban a hétvége első napján hasznos leckét kapsz azt illetően, hogy az Élet bizony nem egy matekpélda. Váratlan helyzet ránt ugyanis ki az általad vizionált tökéletességből, mely miatt hirtelen válsz egyfelől dühössé, másfelől kétségbeesetté. Mielőtt azonban belefulladnál a helyzetbe, előtte érdemes belemerülnöd a dolgok mélyébe és kideríteni, mi az, amit ebből a kalamajkából elsajátíthatsz és mintegy haszonnal kamatoztathatsz a jövőben. Lásd be, nem mindent lehet kimatekozni és sokszor nem is érdemes!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Túl sok teendőt ütemeztél be a hétvége elő napjára, amikor azonban sokkal inkább a pihenésre lenne érdemes összpontosítanod, ehelyett egy véget nem érő lótás-futásnak tűnik az egész. Abszolút elismerésre méltó az az életritmus, amellyel élsz, ez azonban sokszor óriási káoszt okoz számodra számtalan esetben. Igyekezz ehelyett az örökös rohanás helyett tudatosan több pihenést beiktatni, próbálj több időt a szeretteiddel tölteni, sokkal okosabban teszed ugyanis, ha kevesebb terhet teszel a válladra, ezáltal a zűrzavar is kiküszöbölhető. Hidd el, kisebb csomaggal jóval könnyebben járható az út!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle dolgok miatt aggodalmaskodsz folyamatosan, amelyeket nem tudsz befolyásolni, nem vagy képes ugyanis más emberek gondolatait egy irányba terelni. Mielőtt tehát túlságosan magadra venned a szituációt, igyekezz mantrázni magadban azt, hogy neked a saját utadat kell figyelned, nem másokét egyengetned. Mindenki magának tapossa ugyanis az utat, neked nem kell rálépni az övékre. Igyekezz anélkül boldog lenni, hogy felesleges terheket cipelnél, hidd el, sokkal felszabadultabb életet élhetsz majd!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, valaki a közvetlen környezetedben vitát próbál generálni közötted és egy számodra fontos személy között a hétvége első napján és neked ugyan ebben a pillanatban fogalmad sincs, hogy mi az illető szándéka ezzel, ám azzal pontosan tisztában vagy, hogy nem hagyhatod kibontakozni. Ragadd tehát meg az alkalmat, ülj le vele négyszemközt beszélni és kérdezd meg, hogy pontosan mi a célja. Amennyiben felháborítónak találod és csupán ártani akar, abban az esetben igyekezz határozottan megálljt parancsolni neki, egyúttal felhívni a figyelmét arra, hogy komoly következményekre számíthat, ha nem hagyja abba a kisded játékát. Mutasd meg, milyen fából is faragtak!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Alig vártad, hogy hétvége legyen, valahogy úgy érzed, hogy semmi másra nem vágysz, csupán arra, hogy egyedül egyél, senki ne háborgasson, ne neked öntsék ki az emberek a szívüket. Magányra vágysz, amikor csakis magaddal és a lelki egyensúlyod helyretételével foglalatoskodhatsz, azt pedig nem lehet egy hangos koncert kellős közepén. Próbálj ma programok helyett inkább elmélyülni a gondolataidban, igyekezz megtalálni az okát annak, ami a jelenleg érzett frusztrációdat okozza, s amennyiben lehetséges, próbáld valamiképp elmulasztani az általuk okozott fejfájást. Amíg nem találod meg a feszültség forrását, addig bizony nem tudsz majd boldogan és felhőtlenül kikapcsolódni, ez biztos!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Majd kiugrasz a bőrödből, hisz hétvége van, erre vártál napok óta, amikor a kötelező tennivalóidat letudva végre azokkal a dolgokkal foglalkozhatsz, amelyekre általában rohanó életed miatt nincs lehetőséged. Nyugodtan add tehát át magad a pihenésnek, olyasféle elfoglaltságokba merülj bele, amelyek feltöltenek, így hétfőn majd újult erővel térhetsz vissza dolgos hétköznapokba. Ne hagyd, hogy bárki bármiféle terhet a nyakadba akasszon, ez a hétvége ugyanis csak rólad szól!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mások számára kissé furcsa hobbit találtál magadnak, amelyben érzésed szerint abszolút ki tudsz teljesedni. Amennyiben valóban az érdekeidet szolgálja és másnak nem ártasz vele, abban az esetben ne foglalkozz azzal, hogy a környezeted miképp vélekedik,csak azzal, hogy téged boldoggá tesz a dolog.   Neked ugyanis nem másoknak kell megfelelned, sokkal inkább a saját boldogságodat érdemes előtérbe helyezned. Hidd el, mindenkinek vannak ilyesfajta hobbijai, legfeljebb nem vállalják fel nyilvánosan!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Végre vége a nagy hajtásnak, itt az idő tehát, hogy átadd magad a hétvégének, amikor végre kettesben lehetsz a szerelmeddel, senki nem zavar, így tehát minőségi időt tölthettek együtt, ezáltal szintet léphettek a kapcsolatotokban. Főzzetek együtt egy finom ebédet, társasjátékozzatok, bújjatok össze egy izgalmas film közben, beszélgessetek nagyokat, kerüljetek közelebb egymáshoz. Hálás lehetsz ezekért az együtt töltött pillanatokért, hisz manapság ritkán adódik belőle, értékeld tehát, amit a Sors ajándékba ad, hisz veled úgy tűnik, hogy roppant bőkezű!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, az utóbbi időben Fortuna istennő valahogy hátat fordított neked, semmiben nem tudsz ugyanis olyan eredményt produkálni, amellyel te, magad is elégedett lennél. Mielőtt azonban elkeseredésedben sutba dobnál minden folyamatban lévő projektet, előtte azért érdemes pontról pontra venni azokat a lehetőségeket, amelyekkel kiküszöbölhető az, hogy megakadjanak a fogaskerekek és folyamatosan lukra fuss minden opcióval. Hidd el, nem mindig megy olajozottan a gépezet, ám ez korántsem jelenti azt, hogy nem lehet sikeres a  célba érés! Fel ne add, ne hagyd, hogy minden eddig megtett méter kárba vesszen!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Amíg mások semmittevéssel töltik idejük túlnyomó részét a hétvége első napján, neked a legnagyobb bosszúságodra egy határidős feladat az, ami jutott. Emiatt borzasztóan frusztrált vagy, hisz el tudtad volna másképp is képzelni a pihenésedet, amit ma kell csinálnod, az pedig minden, csak nem kikapcsolódás! Nem érdemes azonban a hasznos, munkára szánt idődet bosszankodásra pazarolni, láss neki a tennivalóknak, mielőtt bajba kerülnél. Nyugtasson a tudat, hogy nem minden hétvége telik munkával, kikapcsolódni pedig akkor tudsz felhőtlenül, ha semmiféle teher nem nyomja a vállad!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

Valaki, aki fontos számodra, nagy hibát követ el a hétvége első napján és ahelyett, hogy megoldaná a helyzetet, két kézzel kapaszkodik beléd, mintegy azt remélve, hogy majd te kihúzod a slamasztikából. Mivel azonban neked is van egy értékrended, épp ezért világosan hozd az illető tudtára, hogy ugyan roppant módon sajnálod a helyzetet, amelybe került, ennek ellenére ez bizony most az a gödör, amelyből egyedül kell kimásznia. Lelkileg mindenképp mellette állsz és támogatod, de fizikailag nem tudsz beleavatkozni. Könnyen lehet, hogy nem fog jól esni neki, mégse legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz mindenki önmagáért és az általa elkövetett tettekért felel!