Galéria

4 tavaszi frizura, amitől sokkal sűrűbbnek fog tűnni a hajad

Forrás:

Ha nem vágysz drasztikus változtatásra, akkor kérj a fodrászodtól olyan alig látható rétegeket, ami Gemma Channek is van az Örökkévalók című filmből. A hosszabb és egyben finomabb rétegek ugyanis kiváló választásnak bizonyulnak vékonyszálú haj esetén, mert ez a megjelenés megőrzi a hajad vastagságának nagy részét, miközben lehetővé tesz némi mozgást és volument az arc körül, amelytől sűrűbbnek fog tűnni a hajkoronád.


Forrás:

Szuper trükk a fodrászok szerint, amennyiben vékonyszálú hajad van (és ezen változtatnál), ha teljesen simára kihúzod a hajadat, oldalt elválasztod, és a képen látható módon tűzd hátra a hajadat, amit pedig nem tűztél hátra, hozd előre. Így egy optikai csalással olyan eredményt érhetsz el, amivel sokkal sűrűbbnek és „vaskosabbnak” tűnhet a hajkoronád.


Forrás:

Ha valaki meg tud téged győzni egyszer arról, hogy érdemes bevállalni egy ilyen rövid pixie hajat, az tuti, hogy Zoe Kravitz. A színésznőnek ugyanis mondhatni tökéletesen áll ez a frizura, és valld be, hogy te is extra sűrűnek látod, igaz? Ez azért van, mert ennél a hosszúságnál a hajvégek közel esnek egymáshoz, amitől a haj sokkal sűrűbbnek tűnik. Egy hosszú hajon a hajvégek teljesen szétszóródnak egymástól, sok rés látszódik közöttük, és közel sem tűnnek ilyen sűrűn tömöttnek.


Forrás:

Bizony, még egy szupermodellnek is lehet vékonyszálú haja, ezzel pedig Cara Delevingne is így van. Ezzel pedig tökéletesen tisztában van a fodrásza is, aki nem véletlenül készít sokszor számára a képen látható oldalválasztékot, hozzá pedig nagy hullámokat. Ez a frizura ugyanis segít az arc egyik oldalára halmozni a hajat, ezzel szó szerint vastagságot és volument teremtve a választott oldalon.