Galéria

Új galéria (2023. 05. 13)

Forrás:

KOS (március 21-április 20)

Mindig minden tőled telhetőt megteszel azért, hogy az általad elvállalt ügyekben a lehető legjobban teljesíts, ez a fajta maximalista hozzáállás azonban valahogy megakadályoz abban, hogy rugalmasan kezelj bizonyos helyzeteket. A hosszú távú sikerek érdekében érdemes tehát elgondolkodnod azon, hogy megpróbálj tágítani a látókörödön és amennyiben változtatásokra van szükség, abban az esetben ne félj változtatni. Nem lehet mindig a komfortzónádban ragadva sikereket elérni, időnként bizony ki kell lépned belőle annak érdekében, hogy maradéktalanul elégedett lehess az elért eredménnyel!


Forrás:

BIKA (április 21-május 20)

Váratlan hiba csúszik a számításodba az előtted álló héten, amely végül meghiúsítja a terveidet, emiatt borzasztóan bosszús és dühös lehetsz, elsősorban magadra. Amennyiben azonban sikerül megfelelően a helyükre tenned a dolgokat, letisztáztad, hol lehetett csúszós a talaj, abban az esetben próbáld meg lezárni és elengedni, hisz ha benne ragadsz, akkor bizony képtelen leszel tovább lépni és ezzel új lehetőséget teremteni magadnak, amely majd a sikerhez vezető út lehet. Nem érdemes beleveszned az önvádba, hisz az csak hátráltatni fog a későbbiekben. Ez most nem sikerült, de nincs kizárva, hogy neked is megadatik majd a siker!


Forrás:

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan csalódott lehetsz az előtted álló héten, hiszen egy bizonyos ügy, amelyen régóta dolgozol, végül mégsem úgy sül el, ahogyan szeretted volna és ez az első pillanatban eléggé elkeserít. Amennyiben azonban jobban belegondolsz, abban az esetben rájöhetsz, hogy bizony semmi nem történik véletlenül, mindig lehet okulni a hibákból, s ha a megfelelő konzekvenciát levonod, akkor tovább lehet lépni, legközelebb pedig hasonló szituációban nem fogsz hibázni. Ne keseredj el, nem vagy egy örök vesztes, s nem arra születtél, hogy harc nélkül add fel a küzdelmet. Most nem úgy sikerült, ahogyan elképzelted, de legalább most is tanultál valamit, a következő héten pedig jön egy új kihívás, ahol ismét bizonyíthatsz!


Forrás:

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, olyan szakaszba érkeztél, amikor egyszerűen meg kell húznod egy bizonyos határvonalat másokkal szemben ahhoz, hogy maradéktalanul boldog lehess. Eleinte nem tudod, miképp kommunikáld ezt a környezeted felé, a bizonytalanság érzése frusztrál, mindennek ellenére próbálj azonban úgy tekinteni a helyzetre, hogy ha soha nem hozod a tudtukra, hogy számodra a saját boldogságod és sikereid legalább olyan fontosak, mint az övék, akkor mindig az ő érdekeiket fogd szolgálni a jövőben. Nem kell senkivel megszakítanod a kapcsolatot ahhoz, hogy ezt a lépést meg tedd. A helyzet az, hogy bármennyire is esik nehezedre, időnként mégis muszáj ilyesmiket eszközölnöd ahhoz, hogy végül tényleg boldog lehess!


Forrás:

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár szereted a folyamatban lévő ügyeidet precízen lezárni, az előtted álló héten valahogy mégis úgy alakul a helyzet, hogy nem sikerül olyanformán becsuknod az ajtót magad mögött, hiszen sokkal többet és jobb eredményt vársz el magadtól annál, mint amit most sikerült elérned. Ne csüggedj azonban emiatt, hiszen te minden tőled telhetőt megtettél azért, hogy a lehető legjobban végződjön a dolog, az hogy a körülmények mit engednek, az megint egy másik kérdés. Zárd le magadban és lépj tovább, hiszen jön a következő kihívás, ahol ismét teljesítened kell!


Forrás:

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki, akivel eddig éles ellentétben álltál, kiszolgáltatott helyzetbe kerül az előtted álló héten, előtted pedig ott áll a lehetőség, hogy segítő jobbot nyújts neki. Mivel fordított esetben neked is jól esne, ha valaki melléd állna, épp ezért érdemes félretenned az illetővel szemben érzett ellentétet és kihúzni őt a kátyúból. Azon kívül, hogy emberileg pozitív cselekedet a részedről megfogni az elesettek kezét, ez egy kiváló alkalom is lehet, hogy fátylat borítsatok a múltra és tiszta lappal kezdjetek egy új időszámítást. Ennél talán nincs is nemesebb dolog, mint amikor valaki ilyesfajta emberi nagyságról tesz tanúbizonyságot!


Forrás:

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az előtted álló héten olyan kihívással kell szembenézned, amely messziről határozottabban könnyebbnek tűnt, ám amikor közelebb kerülsz hozzá, rögtön kiderül, hogy mégsem annyira egyszerű. Mindenképp alapos odafigyelést igényel a dolog, mint amivel általában hozzáállsz egy-egy hasonló helyzethez. Mivel nagyon nem mindegy, hogy milyen eredménnyel zárod a dolgot, épp ezért mérd fel a lehetőségeidet, rakj össze magadban egy tervet, és úgy fuss neki a dolognak, hogy nem fogsz az első akadályról visszapattanni. Továbbá az sem elhanyagolható, hogy legyen elég hit és akaraterő benned, hisz a végső célod nem más, mint az, hogy sikerrel szakíthasd át a célszalagot!


Forrás:

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az előtted álló héten sikerül valakinek a lelkedbe gázolnia azzal, hogy olyan hangnemben fogalmaz meg veled szemben egy fajta bántóan éles kritikát, amivel te másokat biztosan nem bántanál meg, ennél ugyanis több empátia és tapintat szorult beléd. Eleinte rendkívül dühös s vagy az illetőre, nem is érted, hogy hatalmazta fel magát arra, hogy ilyesmit fogalmazzon meg ilyen tapintatlanul arrogáns formában. Azt mindenképp hozd a tudtára, hogy bármilyen véleménnyel is rendelkezik a személyedet illetően, azt vagy kultúrált formában fogalmazza meg vagy sehogy. Mindemellett azért abba is érdemes belegondolnod, ha magaddal kettesben maradsz, hogy lehet-e az illető által megfogalmazott kritikának alapja, amennyiben pedig arra jutsz, hogy igen, abban az esetben igyekezz változtatni a hozzáállásodon!


Forrás:

NYILAS (november 23-december 21)

Valakivel kellemetlen szituációba keveredsz az előtted álló héten csak azért, mert nem osztjátok egymás álláspontját, ám sem te, sem ő nem hajlandó lejjebb adni az elveitekből. Emiatt azonban egy idő után gyakorlatilag vágni lehet közöttetek a feszültséget és akarva-akaratlanul ellenérzés alakul ki bennetek a egymás iránt. A kérdés csak az, hogy megéri-e egy viszonylag jó kollegiális kapcsolatot elrontani azzal, ha valamiben nem találjátok a közös hangot. Érdemes inkább megpróbálni egy közös nevezőt keresni, semmint mindenáron kötni az ebet a karóhoz!


Forrás:

BAK (december 22-január 20)

Az előtted álló héten sikerül olyannyira szervezetten elvégezned az elvállalt feladatokat, hogy olyasféle elfoglaltságokra is jut majd időd, amelyeket máskor a háttérbe kell szorítanod. Egészen másként hat rád az a nyugalom, amely annak köszönhető, hogy kell kapkodnod, hogy minden sínen van és te azzal foglalkozhatsz, amihez kedved van. Arra azért ügyelj, hogy egészen az út végéig tartsd a szemed a folyamatban lévő ügyeken, hisz bármikor keresztülhúzhatja a számításaidat egy-egy váratlan fordulat!


Forrás:

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Furcsa tapasztalásban lehet részed az előtted álló héten, akad ugyanis valaki a közvetlen környezetedben, aki nem épp a legtisztességesebb eszközökkel igyekszik manipulálni egy bizonyos folyamatot a siker érdekében. Eleinte döbbenettel állsz a helyzet előtt, mert el sem akarod hinni, hogy valaki ilyesmire képes, csak azért, hogy végül sikerrel jöhessen ki a helyzetből. Igyekezz az illetőtől tisztes távolságban maradni és amennyiben rákérdez a távolságtartás okára, abban az esetben nyugodtan, kertelés nélkül mondd el neki, hogy mit látsz és hogy ez bizony a legkevésbé sem fér bele a te értékrendedben. Egy cseppet se bánd, ha emiatt esetleg megromlik a kapcsolat közöttetek, hisz az ilyen gondolkodással bíró személyek társaságára egyébként sincs szükséged!


Forrás:

HALAK (február 20-március 20)

Az előtted álló héten sikerül végre megvalósítani, amiért olyan régóta dolgozol fáradhatatlanul, idődet és energiádat nem kímélve. Most azonban igazi, kézzel fogható eredményt látsz magad előtt és ez roppant büszkévé tesz. Mindenkinek mutasd meg, mit értél el, hiszen megítélésed szerint hihetetlen magasságokig jutottál, kilométerekkel elhagyva a saját komfortzónádat is. Büszke lehetsz arra, hogy rendelkezel elég tudással, akaraterővel, logikusan és intelligensen végigzongoráztad a folyamatot, nem csak úgy fejest ugrottál az egészbe. Na ezt csinálja bárki is utánad!