Galéria

6 dolog, amit soha ne tanácsolj a szingli barátnőidnek!

Forrás:

Amikor valaki ezt a tanácsot hallja, igent mondhat olyan randikra, amiken amúgy nem venne részt, mert méltatlanok, teljesen más az, akit keres.


Forrás:

Ez a tanács összezavarhatja a szingliket, hiszen nem minden kapcsolat kezdődik azonnali szikrákkal, van ahol több idő kell az intimitás és igazi vonzalom kialakulásához. Nem vagyunk egyformák.


Forrás:

Sokan összekeverik a szexuális vonzalmat a kémiával, ők szokták a fenti tanácsot adni. A kettő azonban nem ugyanaz, ezt jó, ha mindenki tudatosítja magában.


Forrás:

Benne van a pakliban, hogy így fog történni, de azért a legtöbb esetben nem árt, ha figyel az ember és él a lehetőségekkel, amikor új embereket ismerhet meg. Nem elég otthon ülni a négy fal között.


Forrás:

Ez egy nagyon gyakran használt klisé, ami ilyen formában nem is igaz. Az tuti, hogy nem lehet egészséges párkapcsolatod, ha a boldogságot a másiktól várod, ezért neked is tenned kell.


Forrás:

Ezzel a tanáccsal jó eséllyel valaki olyanra fogod rábeszélni a szerettedet, aki nem érdemli meg őt és ki fogja használni. Ugye, nem szeretnéd, ha lábtörlőt csinálnának belőle?